У Львові масово евакуйовують автомобілі

У Львові масово евакуйовують автомобілі.

У Львові масово евакуйовують автомобілі. Фото: facebook.com/lvivpolice.

Транспорт та інфраструктура
16 травня 2022 10:28

Водії у Львові продовжують паркувати свої транспортні засоби на місцях для людей із інвалідністю, не маючи на це жодних підстав. Лише за півтора місяці патрульні винесли понад 40 постанов за згадане порушення. Про це повідомили у Патрульній поліції у Львівській області. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водії у Львові продовжують паркувати свої транспортні засоби на місцях для людей із інвалідністю, не маючи на це жодних підстав.Водії у Львові продовжують паркувати свої транспортні засоби на місцях для людей із інвалідністю, не маючи на це жодних підстав. Фото: facebook.com/lvivpolice.

"Ми розуміємо, що паркування у Львові — складна тема, але це не привід вставати на місцях для людей з інвалідністю, не маючи на це відповідних підстав", — йдеться у повідомленні поліції.

За півтора місяці патрульні винесли понад 40 постанов та евакуювали понад 20 автомобілів на арештмайданчик саме за згадане порушення.

Нагадаємо, що за зупинку чи стоянку транспортних засобів без належних підстав на місцях, що позначені дорожніми знаками або дорожньою розміткою "водій з інвалідністю‘", або водії, які перевозять осіб з інвалідністю, передбачене адміністративне покарання у вигляді штрафу на суму від 1020 до 17 000 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах