Одеське підприємство виготовлятиме будинки для переселенців на Львівщині

Одеське підприємство виготовлятиме будинки для переселенців на Львівщині

Одеське підприємство виготовлятиме будинки для переселенців на Львівщині Фото: t.me/kozytskyy_maksym_official

Транспорт та інфраструктура
17 травня 2022 11:53

Для сімей, які втратили свої домівки через воєнні дії Росії, невдовзі зведуть будинки на Львівщині. Нові домівки для переселенців виготовить підприємство, яке переїхало в нашу область з Одеси. Про це повідомив очільник Львівської військової облдержадміністрації Максим Козицький.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Будівництвом будинків займатиметься компанія «Чорноморськ БУД ГРУП», яка переїхала у Львівську область ще на початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. З підприємством евакуювались лише 7 фахівців. Зараз працюють над тим, щоб розширити команду до 60 людей.

Будиночки назвали «Народний дім», площа одного – 90 метрів квадратних. Планують будувати від 70 до 200 домівок на місяць. Кожна з них розрахована в середньому на 5 осіб. Відтак, щомісяця забезпечуватимуть помешканням до 1 тисячі людей.

Одеське підприємство виготовлятиме будинки для переселенців на ЛьвівщиніОдеське підприємство виготовлятиме будинки для переселенців на Львівщині Фото: t.me/kozytskyy_maksym_official

Ця компанія виготовляє дерев’яні конструкції, будівлі та споруди на основі унікальної американської технології «MITEK». Вартість одного квадратного метра готової будівлі, залежно від комплектації, – від 330 до 550 у.о.

Також Максим Козицький зазначив, що сьогодні Львівщина є лідером серед областей України за темпами релокації та перереєстрації бізнесів з епіцентрів бойових дій.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах