У Львові збудують Меморіальний комплекс Героїв України

У Львові збудують Меморіальний комплекс Героїв України

У Львові збудують Меморіальний комплекс Героїв України Фото: t.me/andriysadovyi

Транспорт та інфраструктура
20 травня 2022 11:54

У Львові з’явиться Меморіальний комплекс Героїв України. Сьогодні, 20 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення про оголошення архітектурного конкурсу на будівництво цього комплексу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нині Марсове поле стало логічним продовженням Личаківського кладовища. Поруч із вояками УПА вже почали хоронити новітніх Героїв Російсько-Української війни.

«Пам’ять про полеглих Героїв житиме вічно. Сюди мають приїжджати люди з усього світу, щоб завжди пам’ятати, якою ціною Україна виборює Незалежність і стоїть незламним щитом на захисті демократичних принципів Європи», – написав міський голова Андрій Садовий.

За словами Андрія Садового, на території Меморіального комплексу Героїв України планують облаштувати парк-сквер пам'яті та площу для проведення меморіальних заходів. Невдовзі у Львові оголосять конкурс на його будівництво.

Нагадаємо, у Львові облаштують реабілітаційний центр для важкопоранених у війні українців. Про це розповів мер Львова Андрій Садовий депутатам Європарламенту, закликавши їх долучитися фінансово.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах