У Львові збудують реабілітаційний центр для поранених на війні

У Львові облаштують реабілітаційний центр для важкопоранених у війні українців

У Львові облаштують реабілітаційний центр для важкопоранених у війні українців Фото: інжинірингова компанія abmk

Транспорт та інфраструктура
21 квiтня 2022 15:09

У Львові облаштують реабілітаційний центр для важкопоранених у війні українців. Про це розповів мер Львова Андрій Садовий депутатам Європарламенту, закликавши їх долучитися фінансово.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Ми у Львові вибудовуємо національний центр для тих, хто зазнав важких поранень, і нам потрібна підтримка Євросоюзу. Тому що кожного дня – це десятки людей, десятки поранених цивільних та військових», – зазначив міський голова.

У Львові облаштують реабілітаційний центр для важкопоранених у війні українцівУ Львові облаштують реабілітаційний центр для важкопоранених у війні українців Фото: інжинірингова компанія abmk

Депутат Європарламенту Гі Верхофстадт зазначив, що Європейський Союз повинен максимально підтримувати Україну. Кожен із представників Європарламенту сьогодні тисне на уряд своєї держави, задля пришвидшення входження України до Євросоюзу, посилення санкцій та припинення будь-якого фінансування режиму путіна.

«Це те, що можна зробити негайно. Нам потрібно припинити фінансувати автократичний режим путіна, а це означає, що треба перестати купувати енергоресурси, викопне паливо, а із початку війни ми вже заплатили путіну 37 млрд євро… У нас є можливості Європи це зробити, тому що є скраплений газ, атомні електростанції. Це ті важелі, які ми можемо використовувати, щоб зупинити всі фінансові потоки в росію. Також нам потрібно надавати Україні важке озброєння та техніку, будь-яку підтримку», – додав він.

Ознайомитись із презентаційними матеріалами проєкту реабілітаційного центру можна на сайті інжинірингової компанії abmk за посиланням.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах