З Рави-Руської у Польщу вже у серпні курсуватиме потяг

З Рави-Руської у Польщу вже у серпні курсуватиме потяг

З Рави-Руської у Польщу вже у серпні курсуватиме потяг Фото: wikimapia

Транспорт та інфраструктура
10 серпня 2022 08:31
Автор: Юрій Богун

З Рави-Руської у Польщу вже у серпні  курсуватиме потяг. Про це повідомив заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами у лютому підписали Меморандум про співпрацю щодо розбудови залізничної інфраструктури на території Рава-Руської міської територіальної громади.

Меморандум уклали між чотирма сторонами: АТ «Укрзалізниця», Львівською облдержадміністрацією, Рава-Руською міською радою та Добросинсько-Магерівською сільською громадою.

Відтак, Львівська ОВА за кошти обласного бюджету та громад розробляла план щодо відновлення євроколії протяжністю 8 кілометрів та вокзалу у місті Рава-Руська з можливістю проводити митний контроль.

«Станом на сьогодні вже активно прокладають нову колію та приступили до реконструкції вокзалу. Зі свого боку ми забезпечили вчасне виготовлення проєктно-кошторисної документації вартістю понад 4 млн гривень. А вже за кошти держбюджету зараз виконують необхідні роботи із реконструкції», – зазначив Юрій Бучко.

Доки триватиме реконструкція вокзалу, планують створити тимчасові митні та прикордонні павільйони для пропуску пасажирів.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах