З 1 вересня платний в’їзд у пішохідну зону Львова обмежили

З 1 вересня платний в’їзд у пішохідну зону Львова обмежили.

З 1 вересня платний в’їзд у пішохідну зону Львова обмежили. Фото: Юрій Богун (умовне).

Транспорт та інфраструктура
12 серпня 2022 13:43

Виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до Положення про порядок в’їзду транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини Львова, обмеженої пр. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. А. Міцкевича. Відтак, транспортні засоби категорії «Г» зможуть перебувати у центральній частині міста лише до 09.00. Рішення вступає в дію з 1 вересня цього року. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Ми змінюємо години платного в’їзду у центральну частину міста. Тобто, ми залишаємо безкоштовний в’їзд з 06.00 ранку і до 08.00. А далі, транспортні засоби категорії «Г» - машини, які вивозять будівельне сміття і обслуговують підприємницькі структури, мають право на платний проїзд тільки з 08.00 і до 09.00. Раніше це було до 10.00. Зараз ми пропонуємо, щоб з 09.00 ці машини залишали пл. Ринок і пішохідну зону», - розповіла директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич.

Відтак, для отримання права на в’їзд у пішохідну зону у період з 08.00 до 09.00 власники транспортних засобів категорії «Г» повинні сплатити на рахунок «Муніципальної варти» відповідну плату за обслуговування системи в’їзду/виїзду у пішохідну зону. Однак не пізніше 09.00 вони зобов’язані залишити пішохідну зону.

Кулинич наголосила, що право в’їзду водіям цих транспортних засобів надається для надання послуг та здійснення розвантаження/завантаження товарів, продуктів, тари, будівельного сміття та будівельних відходів тощо.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах