Автобуси зможуть курсувати через пункт пропуску «Краківець – Корчова»

Автобуси зможуть курсувати через пункт пропуску «Краківець – Корчова»

Автобуси зможуть курсувати через пункт пропуску «Краківець – Корчова» Фото: platfor.ma

Транспорт та інфраструктура
16 серпня 2022 19:02
Автор: Юрій Богун

Через оновлений пункт пропуску «Краківець – Корчова» з 17 серпня зможуть курсувати автобуси. Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

Відкрили оновлений пункт перетину кордону «Краківець – Корчова» у межах проєкту «Відкритий кордон». Тут запрацював новий автобусний термінал для перетину кордону автобусами.

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков зазначив, що цей термінал розрахований на пропуск в середньому 30 автобусів у добу.

«Цієї ночі цей автобусний термінал розпочинає роботу. Цей проєкт «Відкритий кордон», започаткований в рамках домовленостей Президента України Володимира Зеленського та Президента Польщі Анджея Дуди. Потім були урядові консультації та сьогодні маємо результати. Дякую усім відомствам: це колегам з Міністерства, прикордонній та митній службам, представникам Львівської ОВА та польським колегам за співпрацю», – зазначив Олександр Кубраков.

Нагадаємо, роботи над збільшенням пропускної спроможності безпосередньо пункту «Краківець – Корчова» стартували в червні. Уже збільшили кількість смуг для вантажівок з 4-ти до 10-ти, створили додаткові павільйони для митного та паспортного контролю. Як наслідок, тільки за перший місяць роботи середньодобова кількість вантажівок, які виїхали з України, зросла на 51%.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах