У Дрогобичі модернізують долотний завод і запустять нове виробництво

У Дрогобичі модернізують долотний завод і запустять нове виробництво

У Дрогобичі модернізують долотний завод і запустять нове виробництво Фото: prybutok.com.ua

Транспорт та інфраструктура
20 вересня 2022 15:38

Дрогобицький долотний завод модернізують та збільшать його потужності. Інвестори вже погасили частину боргу у сумі 7,5 мільйонів гривень та закупили нове обладнання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Долотний завод у Дрогобичі довго працював з мінімальними виробничими потужностями. Втім, нещодавно у нього з'явилися нові інвестори, які модернізують виробництво і запустять нове виробництво.

Першочергово нове керівництво заводу погасило половину заборгованості, яка була накопичена впродовж минулих років, на суму 7,5 мільйонів гривень. Також інвестори завантажили виробництво комплектуючими на 3-6 місяців вперед, повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Також на заводі замінять обладнання на сучасне, модернізують приміщенння в цілях енергоефективності та зниження собівартості витрат на виробництво продукції.

«Зараз ми маємо справу з серйозними та відповідальними інвесторами, які готові глобально розвивати підприємство. Розвиток індустрії, інвестиції в новітні технології – важливі, як ніколи раніше. Достатньо подивитись, що вони встигли зробити за короткий термін перебування тут. Сподіваємось завод запрацює на нових потужностях. Впевнений, що співпраця між підприємством і містом відбуватиметься на належному рівні», — сказав мер Дрогобича Тарас Кучма.

Нові інвестори заводу також залучають до роботи місцеві підприємства.

Дрогобицький долотний завод — одне з найбільших в Україні підприємств з виробництва устаткування для нафтогазової та гірничорудної промисловостей, єдиний в Україні виробник бурових доліт. Дрогобицький долотний завод також виробляє бурові долота та бурові замки. 80% продукції відвантажується закордон, зокрема для Африки, Азії, Північної Америки, Латинської Америки тощо.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах