На Орлика облаштовують конструктивні шари дорожнього полотна

На  Орлика облаштовують конструктивні шари дорожнього полотна

На Орлика облаштовують конструктивні шари дорожнього полотна Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
28 вересня 2022 15:47
Автор: Юрій Богун

На вулиці Пилипа Орлика у Львові тривають ремонтні роботи. Як повідомили у «Львівавтодор», на замовлення якого проводиться ремонт, роботи тривають на останньому відрізку вулиці – від вулиці Мазепи, до будинку №2.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз підрядна організація ТзОВ «Онур» облаштовує конструктивні шари дорожнього одягу.

«Зараз виконуються роботи з влаштування конструктивних шарів дорожнього одягу з піску та щебню, влаштування бордюрів. Вже облаштовано 2600 метрів квалдратних дорожнього полотна.  До кінця року ремонт має бути завершений і вулиця буде відкрита для проїзду», - повідомили у «Львівавтодор».

Нагадаємо, проєкт ремонту вул. Пилипа Орлика розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у 2019 р. Проєктом передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту та влаштування сміттєвого майданчика, влаштування підпірної стінки поблизу лікарні.

 Реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання. Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території (знесення аварійних дерев та насадження новими).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах