На Топольній у Львові збудують 17-поверховий житловий комплекс і школу

На Топольній у Львові збудують 17-поверховий житловий комплекс і школу.

На Топольній у Львові збудують 17-поверховий житловий комплекс і школу. Фото ілюстративне: sites.google.com

Транспорт та інфраструктура
04 листопада 2022 11:01

На північні околиці Львова збудують 17-поверховий житловий комплекс зі школою та двоповерховим підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови і обмеження погодив виконавчий комітет Львівської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Містобудівні умови і обмеження отримала львівська компанія «Дизайн-Майстер». Ця фірма планує збудувати на вулиці Топольній, 4 поблизу ТРЦ Spartak житловий комплекс на 16-17 поверхів з дворівневим паркінгом. У ньому заплановано 180 квартир.

На Топольній у Львові збудують 17-поверховий житловий комплекс і школу.На Топольній у Львові збудують 17-поверховий житловий комплекс і школу. Фото: zaxid.net.

На Топольній у Львові збудують 17-поверховий житловий комплекс і школу.На Топольній у Львові збудують 17-поверховий житловий комплекс і школу. Фото: zaxid.net.

Окрім того, у межах житлового комплексу збудують 4-поверхову громадську будівлю, де буде приміщення для старших класів школи №81. Після будівництва цього корпусу школи його викуплять у забудовника за кошти благодійників та міського бюджету. Загальна площа приміщень, де забудовник облаштує школу, становить 3200 метрів квадратних.

Додамо, що на сусідній земельній ділянці також ведеться будівництво ЖК Avalon Flex. Коли у 2019 році забудовник отримав містобудівні умови і обмеження на це будівництво, він зобов'язувався передати приміщення площею 800 метрів квадратних для молодших класів школи №81, але досі не зробив цього.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах