На вулиці Яворницького перекрили рух через ремонт

У Львові на вулиці Яворницького відновили ремонтні роботи

У Львові на вулиці Яворницького відновили ремонтні роботи Фото: Олександр Мазуренко

Транспорт та інфраструктура
01 лютого 2023 09:03

У Львові на вулиці Яворницького відновили ремонтні роботи. Від сьогодні, 1 лютого, частину вулиці перекриють для проїзду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

На вулиці Яворницького відновлюють роботи з капітального ремонту. Тут замінять усі інженерні мережі та облаштують нове дорожнє покриття. На час робіт, з 1 лютого до 1 вересня 2023 року, частину вулиці перекриють для проїзду транспорту від будинку №8 до вулиці Караджича. Об’їзд приватного транспорту відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Фото: city-adm.lviv.uaФото: city-adm.lviv.ua

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, ремонт вулиці Яворницького розпочався у жовтні 2021 року, однак через війну, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, було призупинено фінансування робіт.

«Нам вдалося відновити роботи на цьому об’єкті. Найперше тут триватимуть земляні роботи для заміни комунікацій, зокрема каналізації, яка знаходиться в аварійному стані на глибині 3 м. Також буде замінено всі приєднання інженерних мереж до будинків. Після заміни мереж буде постелено нове дорожнє покриття, облаштовано тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі буде постелено асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою ФЕМ», - розповів виконувач обов’язків начальника управління інженерного господарства ЛМР Іван Матківський.

Загальна вартість робіт - 34,4 мільйони гривень. Проєкт ремонту вулиці Яворницького розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку».
 
 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах