У Львові 5-6 серпня курсуватиме ретро-трамвай, пасажирів пригощатимуть піцою

У Львові 5-6 серпня курсуватиме ретро-трамвай, пасажирів пригощатимуть піцою

У Львові 5-6 серпня курсуватиме ретро-трамвай, пасажирів пригощатимуть піцою Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
04 серпня 2023 14:35
Автор: Юрій Богун

5-6 серпня у Львові курсуватиме екскурсійний ретро-трамвай: донати за квитки передадуть на обладнання для дитячої реабілітації. Про це повідомили у Львівській міські раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На честь 25-річчя мережі ресторанів Pizza Celentano, компанія та фонд НЕЗЛАМНІUNBROKEN проводять благодійну акцію, аби зібрати кошти на обладнання для дитячої реабілітації.

 Відтак, 5-6 серпня, у місті курсуватиме екскурсійний трамвайний маршрут із символічним номером – «25». Усіх пасажирів цього маршруту пригощатимуть піцою, а донати за «незламні» квитки скерують для дитячого відділення реабілітації UNBROKEN KIDS, яке облаштовують на базі лікарні святого Миколая.

Екскурсійний ретро-трамвай курсуватиме 5 та 6 серпня з 12:00 до 18:00. Відправною точкою буде площа Ринок. Навпроти фонтану «Нептун» стоятиме білий намет з написом «Смачна зупинка», де можна буде зробити благодійний внесок готівкою або грошовим переказом та отримати символічний «незламний квиток» для проїзду в екскурсійному трамваї. Мінімальна вартість донату для дорослих – 200 грн, для дітей – 100 грн.

Також усі охочі зможуть «проїхатись» трамваєм дистанційно. В дні проведення акції буде змога придбати квиток онлайн та отримати посилання на пряму трансляцію з кабіни трамвая.

Маршрут екскурсійного трамвая такий: пл. Ринок → вул. Дорошенка → вул.  Коперника → вул. Чупринки → вул. КОНОВАЛЬЦЯ  → вул. Чупринки → вул. Коперника → вул. Дорошенка → пл. Ринок → вул. Руська→ вул. Личаківська → вул. Мечникова → вул. Левицького → вул. Вахнянина → ПОГУЛЯНКА (вул.ВАХНЯНИНА) → вул. Левицького  → вул. Мечникова → вул. Личаківська → пл. Ринок.

Цікаво, що до благодійного заходу «Львівелектротранс» залучає «найкулінарніший» трамвай - Tatra T4SU «ПАМПУШОК». Таку смачну назву він отримав через унікальну систему опалення салону. До слова, трамваї цієї моделі почали їздити у Львові у 1972 році, а у 2011 році були зняті з маршрутів.

Нагадаємо, Благодійний фонд “Незламні” (спільно із платформою dobro.ua) збирають 35 мільйонів гривень на обладнання для дитячого реабілітаційного центру UNBROKEN KIDS, яке облаштують у лікарні святого Миколая.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах