Скільки пасажирів користуються загальними транспортними картками ЛеоКарт

Скільки пасажирів користуються загальними транспортними картками ЛеоКарт

Скільки пасажирів користуються загальними транспортними картками ЛеоКарт Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
27 грудня 2023 09:14
Автор: Юрій Богун

У Львові мешканці придбали вже 60 тис. загальних транспортних карток ЛеоКарт. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 З такою карткою проїзд у всіх видах міського транспорту є найдешевшим для пасажира та складає 13 грн за одну поїздку.

Загальні картки ЛеоКарт зараз можна придбати у 73 пунктах продажу – кіосках «Інтерпрес» та терміналах EasyPay на основних зупинках транспорту. Одночасно можна купити необмежену кількість карток. При цьому не потрібно жодних документів, що засвідчують особу чи інші ідентифікаційні дані покупця.

Нагадаємо, вартість картки-носія квитка складає 60 грн. Важливо, що на загальній картці ЛеоКарт завжди має бути баланс для резервної поїздки. Тому, при купівлі, необхідно оплатити 60 грн за саму картку та внести депозит у розмірі 10 гривень.

Цих 10 гривень залишається на балансі картки, що дає можливість пасажиру, навіть при нульовому балансі, здійснити одну резервну поїздку. Далі, аби активувати картку, її необхідно поповнити на суму від 1 гривні. Однак,  пасажирам рекомендують поповнювати карту на суму не меншу, ніж вартість однієї поїздки. 

Перевірити залишок коштів на транспортній картці можна: за допомогою валідаторів у салонах транспортних засобів, через термінали, застосунок і веб-сайт EasyPay та через кіоски «Інтерпрес». Детальніше – за посиланням.

Карткою ЛеоКарт, так само як і банківською карткою, пасажир зможе одночасно оплатити свою поїздку та максимум – три додаткові. До прикладу, додатково можна сплатити ще за двох пасажирів і за один багаж, або ж за трьох своїх попутників.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах