На вулиці Симоненка у Львові розчистять озеро

На вулиці Симоненка у Львові розчистять озеро.

На вулиці Симоненка у Львові розчистять озеро. Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
05 липня 14:01

У Львові від очерету та водоростей розпочали очистку озера на вулиці Симоненка. Будуть чистити лише більшу частину озера. Іншу – меншу частину, чистити не будуть, позаяк там живуть і розмножуються качки. Про це повідомили у Франківській районній адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«У нас на балансі є озеро на вул. Симоненка (біля поліклініки). Останній раз озеро чистили минулого року, теж в липні. Відзначу, що такі очистки проводимо щороку, оскільки у водоймі немає проточної води, а тому вона застоюється.

Цього року будемо чистити лише більшу частину озера, а меншу залишимо, адже там живуть качки. Усі роботи відбуватимуться згідно з рекомендаціями від управління екології та природних ресурсів. Тобто, щоб водойма була збережена, і качки, які там живуть, мали можливість де бути», – пояснили у Франківській районній адміністрації.

До робіт залучатимуть спецтехніку, адже треба працювати у воді. Роботи розпочнуться на початку липня і триватимуть приблизно півтора-два тижні. Загальна їх вартість – 97,4 тисяч гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах