Кармен - у головній ролі Костянтин Ріттель-Кобилянський

Афіша - Театри - Кармен - у головній ролі Костянтин Ріттель-Кобилянський

Афіша - Театри - Кармен - у головній ролі Костянтин Ріттель-Кобилянський


У ролі Ескамільйо вдомий оперний спiвак, український кавалер-баритон Костянтин Ріттель-Кобилянський (Німеччина). Він виконає партію Ескамільйо у прем’єрній постановці "Кармен" Ж. Бізе


Пройшло 2 роки від останнього візиту Костянтина до міста Лева. За цей час він здійснив багато цікавих творчих проектів, співав на найкращих сценах свiту, але душа його постійно прагне до Львова. Iсторія родини співака тісно пов’язана з нашим прекрасним містом. Можна сміливо називати Львів його малою батьківщиною. "Моя мама, Світлана Кобилянська працювала провідною артисткою у Національному театрі ім. М. Заньковецької. Саме там вона зустріла мого батька Олександра Ріттеля. Їх палке кохання завжди надихало мене. Вам можливо видасться це кумедним, але мої батьки зачали мене у цих стінах. Річ у тім, що багато акторів квартирувалися у театрі, адже на другому поверсі був гуртожиток. Жили дружньо, великою родиною". 

Пан Ріттель-Кобилянський є одним з провідних баритонів сучасної опери. 

Незважаючи на тісний гастрольний графік співак знайшов можливість знову заспiвати на сценi Львівської опери, щоб вкотре здивувати глядача не тільки неймовiрно красивим тембром голосу, високою виконавською майстерністю, глибиною акторської гри, харизмою, але й подарувати усю свою пристрасть та любов рiдному львівському глядачу.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Театри
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах