Ревізор у Львові відвідав студентське бістро, котокафе, "Пошту на Друкарьскій" та дорогий готель (відео)

Новина - Дозвілля та їжа - Ревізор у Львові відвідав студентське бістро, котокафе, "Пошту на Друкарьскій" та дорогий готель (відео)

Новина - Дозвілля та їжа - Ревізор у Львові відвідав студентське бістро, котокафе, "Пошту на Друкарьскій" та дорогий готель (відео)

Дозвілля та їжа
06 сiчня 2016 17:39

Львів - місто  туристичне  і, на думку місцевих жителів, просто переповнене численними ресторанами, кав’ярнями, кнайпами, пивними барами і іншим.  Але пообідати смачно і безпечно можна далеко не у всіх. 

Популярна програма "Ревізор" навідалась у декілька львівських закладів і рекомендувала для відвідувачів  лише один. "Ревізор" побував у кафе "Сіли- з’їли" на  вулиці Князя Романа,  у ресторані "Пошта" на Друкарській, готелі " Атлас Делюкс" та котячому Зоокафе.  Які саме "кухонні пейзажі" побачили автори програми  - дивіться на відео. 


Кафе "Сіли - з'їли"

На думку  "Ревізора" - найгірше з трьох. Тут переважно обідають студенти. Ціни невисокі, але на кухні - антисанітарія. Скрізь таргани і мухи. В холодильнику - повна анархія. Почищену цибулю тримають поруч з смітником, соуси киснуть не закритими. 

Підноси в залі з розводами жиру, в коробці для столових приборів - волосся. Книга скарг в адміністратора, вільного доступу нема, хоча скарги є. 

Туалет - брудно, зате папір, мило, рушники є. Готують, на думку "Ревізора", м'яко кажучи, несмачно.


Ресторан "Пошта" на Друкарській


Заклад має чудовий інтер'єр, тут є на що подивитись, затишно, можна зробити власноруч навіть ексклюзивну поштівку і надіслати друзям. Правда, чистота в залі не ідеальна. Пил присутній.

В туалеті - пил та "недоприбраність" А от на кухні "Ревізор" виявив чимало "ганчів": погано вимиті пательні, підгнилу ковбаску і банани, які тут зберігаються. Помітив і дивне сусідство продуктів: бульба, часник, лимони - усе в одній корзині.

У всіх ненакритих соусах стирчать ложки, дошки для нарізання не використовуються за призначенням. 

Цей заклад, незважаючи на всі дизайнерські переваги, "Ревізор" теж поки що не рекомендував для відвідування, але висловив надію, що недоліки врахують і усунуть,  адже персонал взяв близько до серця  усю критику. Кухар закладу навіть розплакалася і розчулила навіть редактора програми. "Я бачу що ви дійсно переймаєтеся своєю справою і тому вірю, що усі недоліки будуть виправлені", - сказав Вадим Абрамов.


Готель Атлас Делюкс 

Atlas Deluxe розташований в самому центрі Львова, на проспекті Шевченка, 27 за 2 хвилини ходьби від площі Ринок та за 10 хвилин ходьби від парку ім. Івана Франка.

На території готелю працює ресторан. Саме цей заклад рекомендував для відвідування "Ревізор" і він не одержав жодних зауважень. Правда, номер економ- класу на 2-і особи тут коштує 1.800 гривень. Але  ціна на думку "Ревізора"  відповідає якості. В номері чисто, затишно, є міні-сейф, бар з напоями, шоколад, чудово оздоблена ванна з усіма необхідними атрибутами, постіль чиста і нова, на ліжку зручно спати. Тому готель одержав табличку від "Ревізора".


ZooCafe

"Котокафе" - один зі світових трендів в закладах харчування. Їх особливість в тому, що відвідувачі приходять не стільки перекусити, скільки пограти з котиками.

Антистрес-ресторанчики, нарешті, відкриваються і в Україні. Але чи знають власники подібних закладів в нашій країні, як правильно організувати цей бізнес, щоб і тварини, і люди були задоволені?

"Ревізор " побував з перевіркою в "Зоокафе" у Львові. Господарями становища, звичайно ж, були  коти. Вони, за котячим звичаєм, цупили їжу клієнтів, могли потягнути з тарілки відвідувача котлету, залишивши на згадку жмут котячої шерсті або посмакувати молочним коктейлем відвідувача, вмочивши свою лапу в склянку.

Фанат котів, шеф-редактор шоу "Ревізор 6" Ганна Жижа паралельно перевіряла, в яких умовах живуть тварини, та чи є у них  довідки від ветеринара.  Адже найчастіше пограти з котиками приходять діти. Якого висновку дійшов Ревізор щодо цього закладу дивіться у відео

Читайте ще:

Від "Цукерні" до "Золотої рози": огляд закладів на вулиці Староєврейській

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

ТОП-10 ресторанів, які полюбляють самі львів’яни

Живе, крафтове, екзотичне: ТОП-10 місць де варто спробувати пиво у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах