Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено)

Новина - Дозвілля та їжа - Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено)

Новина - Дозвілля та їжа - Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено)

Дозвілля та їжа
24 лютого 2017 16:37

Цьогоріч весна на Західній Україні обіцяє бути гарячою: для розваги туристів тут готують численні тематичні фестивалі. Пропонуємо поринути в автентичну атмосферу музики, видовищ та смаків. А де буде найцікавіше, як завжди, підкаже VG Львів. Отже:

Читайте також: Батяри, флюгери, глинтвейн: ТОП фестивалів цієї весни у Львові


Z-Games On Snow


З 3 по 8 квітня в Буковелі відбудеться музично-спортивний фестиваль Z-Games on snow 2017. Вперше в Східній Європі об'єдналися два найбільших і відомих фестивалю Z-Games і Sunny Days. Що являє собою цей спільнй фестиваль 48 вечірок, супер-актуальні хедлайнери - Дорн і Гриби, 50 діджеїв і live-артистів з ранку до пізньої ночі на схилах, в клубах і барах курортного Буковелю.

Музична програма кожного дня складається з декількох блоків, які будуть змінювати один одного: з 13:00 і до закриття трас вечірки в горах, apres-ski з 18:00 до 23:00 нічних рейвов до ранку. В сноупарке на трасі 8А розгорнеться головне спортивне дійство фестивалю. Для новачків і тих, хто хоче поліпшити свої навички працюватиме Trick School, а для дівчат - традиційний "Girls Camp".

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото

Родзинкою фестивалю стануть запальні змагання в крижаному басейні "Pool Jam" - масове пірнання і проїзди по гладі озера. Це єдині змагання, де для перемоги потрібні не тільки навички, скільки драйв, артистизм і креативний костюм. Хедлайнери фесту - Іван Дорн і група "Гриби".

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 1

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 2

Програма: 

катання і змагання зі сноуборду і лижного фрістайлу в сноу-парку;

для новачків і тих хто не катається зовсім, майстер-класи або чіллаут з Dj's прямо на схилі

цілодобово, діджеї, музичні хедлайнери;

концерт Дорна, що відбудеться 8 квітня, групи "Гриби" – 7 квітня. Вечірка California Pool Party — 7 квітня;

важливо - Low season - найнижчі ціни в Буковелі в усьому сезоні, до 50% знижки на житло, їжу та скіпаси. 

Вконтакті

Фейсбук

Дата: 3 – 8 квітня


Сакура Фест


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 3

У другій половині квітня 2017 року столиці Закарпаття очікується пік цвітіння сакури. У ці дні традиційно пройде міське свято "Сакура Фест 2017".

Відвідавши Ужгород в кінці квітня, ви застанете цвітіння сакур. У ці дні засаджені сакурами вулиці Довженка і Ракоці, а також прилегла до набережної площа Пушкіна, які іноді називають Сакурова алеєю, перетворюються в фантастичний райський сад.

Залежно від погодних умов початок цвітіння сакури може зміститися на декілька днів в ту чи іншу сторону. Зазвичай пік цвітіння припадає на самий початок травневих свят, коли в Закарпатті найбільший наплив туристів. Однак в останні роки сакура розквітає трохи раніше. Наприклад, в минулому році квіткове буйство в Ужгороді можна було побачити вже в середині квітня, оскільки весна видалася ранньою і теплою.

У другій половині квітня в Ужгороді традиційно проходить Міжнародний музично-творчий фестиваль "Сакура Фест". Протягом декількох фестивальних днів на Набережній Незалежності проводиться Великодній ярмарок.

Дата офіційного відкриття свята "Сакура Фест 2017" поки не оголошена. У минулому році в рамках фестивалю відбулася святкова концертна програма, виставка фотографій і малюнків "Цвіт сакури". На Театральній площі відбувся виступ духового оркестру. Свято "Сакура" також щорічно проводиться в ужгородському "Ротарі Парку" (пл. Дружби Народів).

Дата: 18 - 30 квітня

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 4


Фестиваль вина Sakura Wine


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 5

Весна, тепло, цвітіння сакури збирає в Ужгороді у середині квітня десятки тисяч гостей міста, саме у цей період пройде перший фестиваль вина Sakura Wine.

Метою фестивалю є розвиток винної культури Закарпаття та популяризація Ужгороду як найквітучішого міста України. Фестиваль вина в Ужгороді пройде тоді, коли цвіте сакура.

Винороби з усієї України зберуться щоб презентувати свої вина. На фестиваль приїдуть винороби із закарпатської, одеської, херсонської та миколаївської областей. Головними винами фестивалю стануть рожеві, під кольори сакури, а під час проведення свята буде обрано краще українське рожеве вино України.

Дата: 28 -30 квітня


Форпост

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 6

Шостий фестиваль середньовічної культури “Форпост 2017” знову збирається в кам`янець-подільській фортеці 29 квітня - 1 травня 2017 року. 

Що очікувати від фестивалю? 
- повноконтактні лицарські бої, масові бугурти та нові нестандартні номінації
- виступ фолк гуртів та танцювальних колективів
- змагання зі стрільби з луків та арбалетів 
- конкурс історичного костюму 
- фаєршоу.

Вконтакті

Дата: 29 квітня - 1 травня 


Гастрономічний фестиваль Огинь і м’ясо в Мукачево

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 7

Концепція фестивалю, що проходить  в парку Перемоги, – страви на вогні.

На гостей фестивалю чекають:

- м’ясні та овочеві страви, приготовлені на вогні;

- закарпатське вино і пиво;

- концертна програма;

- розважальна програма для дорослих і дітей;

- музика, пісні, танці, конкурси, вікторини.

Дата: 29 квітня по 2 травня


Фестиваль бограчу


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 8

Під час травневих свят комплекс "Термальні води Косино" запрошує на кулінарний  чемпіонат з приготування бограчу. Цей фестиваль збере кращих закарпатських кулінарів в селі Косино.

Угорський бограч - це густий суп або гуляш, приготований з м'яса і овочів майже без додавання води. Учасники фестивалю в стилізованих національних костюмах готуватимуть на відкритому вогні цю популярну угорську страву, яке вже давно стало традиційною і для Закарпаття.

У минулому році на фестивалі в "Косино" був встановлений рекорд України за кількістю одночасно свранного бограча - 2500 літрів. Блюдо-рекордсмен змогли скуштувати всі бажаючі.

Організатори заходу ще визначають точну дату і програму фестивалю та обіцяють одразу повідомити цю інформацію найближчим часом на офіційному сайті .  

Дата: орієнтовно 1 - 2 травня


Фестиваль вогню в Ужгороді


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 9

Плануючи свій відпочинок в Закарпатті на початок травня, зверніть увагу на унікальний захід, від підкорювачів вогню, фестиваль вогняного мистецтва та шоу-програму FIRE LIFE FEST.

На гостей чекатимуть: 

Виступи театрів вогню з усієї України і не тільки;

Фаєр-батли;

Світлодіодне шоу;

Циркове шоу;

Гімнасти та акробати;

Фокусники та жонглери;

Ходулісти та джамперисти;

Аніматори;

Дитяча зона;

Майстер-класи та конкурси;

Ярмарка реквізиту та handmade;

Alfa Gravity, слеклайн та інші атракції;

Концерти музичних гуртів.

Вконтакті

Дата: 1-2 травня


Угочанська лоза

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 10

XII фестиваль виноградарів і виноробів "Угочанська лоза 2017" відбудеться на початку травня. Він щорічно проходить в закарпатському райцентрі з символічною назвою Виноградів. Саме тут сотні років тому почало розвиватися закарпатське виноробство. Мета свята - поширення культури споживання вин, відновлення традицій виноградарства, розкриття туристичного потенціалу району, збереження місцевої кухні і т.д.

Зазвичай в програмі фестивалю "Угочанська лоза" - дегустація та виставка-продаж виноробної продукції, ярмарок виробів декоративно-прикладного мистецтва, обмін досвідом виготовлення вин, концерт творчих колективів та окремих виконавців, розіграш святкової лотереї, нагородження кращих виноробів та інші забави та розваги. 

Вконтакті

Фейсбук

Дата: 6 - 7 травня


Кам'янецька турка


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 11

Кавовий фестиваль "Кам'янецька турка" збере у Кам'янці-Подільському найбільших цінителів цього напою.

Фестиваль покликаний нагадати, що кава на українській землі вперше з'явилася у Кам'янці-Подільському. Саме тут, під час османського панування, в 1672 році була відкрита перша кав'ярня.

Фестивальні заходи проходять на центральній площі Старого міста - Польському ринку. Тут розміщується стилізоване кавове містечко, в якому протягом трьох днів проходить кавовий ярмарок з різноманітними смаколиками, майстер-клас, дигустації, кавовий спринт - забіг офіціантів з кавою, і велопробіг, ворожіння на кавовій гущі. На центральній сцені свої таланти демонструють поети, музиканти, співаки і танцюристи міста.

Головною дійовою особою свята є величезна турка-рекордсмен, в якій можна за раз зварити 200 літрів кави, - розповів VG Львів організатор фестивалю Олег Вощинський. 

Дата: 6-9 травня


Майся фест


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 12

Третій "Майся фест!" пройде у Боздоському парку в Ужгороді. Це свято задумане, як фестиваль правильного відпочинку для дітей і дорослих, весела весняна тусовка, такий собі фестиваль-пікнік.

Що заплановано:
- Відкриття сезону парку - гойдалки-каруселі і все інше;
- Сцена-звук - виступи будь-яких артистів, від дітей до рок-груп;
- Велика дитяча зона з локаціями від дитячих таборів, мовних шкіл, розвиваючих центрів з презентацією їхніх послуг та програм на літо;
- Спортивні змагання та показові виступи - дорослі і дитячі;
- Розважальна програма від ведучих та аніматорів - конкурси, змагання;
- Квест, фотозони, майстер-класи, виставки - все що може бути в парку у травні;
- Продаж хенд-мейду і сувенірів, ярд-сейл;
- Шашлик, бограч, печені крумплі - головний атрибут усіх закарпатських фестивалів;
- Волонтерська зона Руху підтримки закарпатських військових - збір коштів для армії, лотерея, сувеніри і т.д .;
- Окрема зона для пікніків. 

Дата: 7-8 травня


Сонячний напій

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 13

Традиційно на початку травня Ужгород запрошує мешканців та гостей Закарпаття скуштувати натурального вина та меду на фестивалі “Сонячний напій”.

У фестивалі беруть участь кілька десятків виноробів краю. В старовинних королівських підвалах (відомі під назвою “Совине гніздо”) можна безкоштовно продегустувати понад 50 якісних і “правильних” вин, купажні вина на основі європейських сортів винограду та ексклюзивні  авторські купажі (наприклад “Чорного принца”, “Сонце в бокалі”, “Космічне”, “Жужіка ти солодка”). 

Фестиваль приділяє велику увагу культурі споживання вина – організатори обіцяють подбати про скляні келихи з атрибутикою свята замість пластикового посуду. Під час фестивалю спеціально створена дегустаційна комісія обиратиме найкращі вина – винороби отримають “золоті”, “срібні” й “бронзові” відзнаки.

У медових павільйонах, що розташовуються навколо льохів, бджолярі пропонують найпопулярніші медові продукти — квітковий, “майський”, липовий мед, пилок, віск, медові соти і навіть медовуху. Крім того, гості фестивалю матимуть можливість придбати сувеніри, солодощі, молочні делікатеси (вурду, бринзу, домашній сир), продукти закарпатських сироварень,  посмакувати шашликами, печеною рибою, картоплею, бограчем та іншими традиційними стравами Закарпаття.

Дата: 8 травня


Берлибаський Банош


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 14

Традиційний гастрономічний фестиваль “Берлибашський бануш” пройде у селі Костилівка 14 травня 2017 року.

У програмі фестивалю запалення Полонинської ватри, конкурс на приготування кращого банушу, виставка народних умільців „Костилівка має таланти”, дегустація гуцульських страв і напоїв, виступи творчих колективів району, гуцульські конкурси та розваги.

Усі гості фестивалю окрім традиційної бринзи, вурди (овечого сиру), матимуть змогу скуштувати страви з ріпи (картоплі) із шкварками, мелайний пиріг, гурку, домашню ковбаску, кремзлики, вареники по-костилівськи, голубці, а також власноруч приготовані яфинівку, горіховку, грушівку, навіть "берлибашський коньяк" – міцний напій, настояний на різних гірських травах.

Дата: 14 травня


Кубок Поділля


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 15

Міжнародні змагання з повітроплавання "Кубок Поділля 2017" та фестиваль "Назустріч Сонцю" пройдуть в Кам'янці-Подільському 18-21 травня.

Фестиваль "Назустріч Сонцю" - це триденне свято повітряних куль, який традиційно проходить в Кам'янці-Подільському в другій половині травня під час Дня міста.

Фестиваль повітряних куль у Кам'янець-Подільському проводиться з 1998 року. У заході зазвичай беруть участь участь 10-15 екіпажів теплових аеростатів.

"Кубок Поділля 2017" збере екіпажі з України та з-за кордону. Буде проведено декілька польотів над Кам'янцем та околицями - пілоти битимуться за традиційний Кубок Поділля та призи від спонсорів.

Ранкові польоти зазвичай проводяться в 5:30, а вечірні - в 18:30. Завершенням свята повинен стати Нічний Старт повітряних куль.

Вконтакті 

Дата: 18 - 21 травня


День міста Мукачева


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 16

Цього травня Мукачеву виповниться 1121 рік і 641 рік з дня, коли 22 травня 1376 року королева Угорщини Ержебет подарувала місту Мукачеву грамоту на право користування власною печаткою для скріплення документів.

З нагоди річниці в замку Паланок будуть влаштовані урочистості і святкування.

Програма святкування уточнюється.

Дата: 22 травня


Фестиваль середньовічної культури "Срібний Татош"


Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 17

Шостий міжнародний фестиваль середньовічної культури "Срібний Татош" відбудеться в Чинадієвському замку біля Мукачева.

Фортеця "Сент Міклош" уже шість століть гордо височить над мальовничою річкою Латорицею на тлі Карпатських вершин. З давніх-давен тут сходяться шляхи Сходу і Заходу, за якими йшли торгові каравани і численні війська. Цього року тут знову схрестять мечі лицарі з України, Словаччини та Угорщини, щоб відродити славу минулих епох.

На фестивалі "Срібний Татош 2017" будуть проводитися видовищні середньовічні бугурти, поєдинки на мечах і алебардах. Буде звучати автентична музика і готуватися страви за старовинними рецептами. Кожен учасник фестивалю зможе взяти участь в середньовічних забавах і танцях, постріляти з лука та арбалета, приєднатися до майстер-класів, придбати оригінальні речі на ярмарку. А у вечірній час небо спалахне від фаєр-шоу.

Вконтакті

Дата: 27-28 травня.


Фестивалі у Львові



Lviv Fashion Week

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 18

Двічі на рік у Львові проходить Lviv Fashion Week, який є однією з найбільших модних подій у Східній Європі. Вперше провели Lviv Fashion Week у березні 2008 року і привернули до себе та міста  увагу відомих осіб у світі моди.

Фейсбук

Дата: 23-26 березня


Ковальські дні на площі Музейній

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 19

Ковальські дні на площі Музейній — можливість доторкнутись до таємниць ковальського мистецтва. Два дні ковальських майстер-класів, душевної музики на одній з найстаріших площ Львова. Вхід вільний.

Фейсбук

Дата: 25 березня


Razomfest

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 20

У Львові пройде вже 4-ий по рахунку фестиваль Razomfest, який об'єднує музику, літературу та подорожі  Організатори обіцяють гостям суміш лайн-апу, атмосфери, енергії та інших новинок. 

22 квітня - Музика 

Один в каное, Detach, Без Обмежень, Mountain Breeze та ще один поки неоголошений, але не менш відомий учасник.

23 квітня - Література та подорожі.

Іздрик, Макс Кідрук, Юрій Винничук, Любко Дереш та інші учасники, які будуть оголошені найближчи часом.

Вконтакті

Дата: 22-23 квітня


Великдень в Гаю

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 21

У Львові намагаються берегти українські традиції. Щоб відчути справжню атмосфери великодня і зануритися в давні народні звичаї варто приїхати до Львова на святкування цього свята. Традиційним місцем святкування є музей під відкритим небом "Шевченківський гай". На протязі всього страсного тижня всіх бажаючих навчатимуть писати писанки, робити великодніх коників, розповідатимуть про орнаменти та символи великодніх звичаїв. Також буде багато розважальних ігор.

Дата: 16 - 17 квітня


Флюгери Львова

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 22

Етно-джазовий фестиваль щороку об'єднує на своїй сцені виконавців з різних країн етномузики та джазові грути. Фестиваль вже звично приходить у внутрішньому дворику Ратуші. Вперше фестиваль провели в 2003 році.

Фейсбук

Дата: 29 квітня - 1 травня


День Батяра

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 23

Свято присвячене одній з найколоритніших субкультур тих часів Львова. Гості міста зможуть ближче познайомитись з батярською культурою,  зі справжніми батярами та поспівати батярських пісень. В програмі свята: вуличні забави, батярські танці, ярмарок батярських лігумін, театральні дійства та концерт.

Дата: 1 травня


Lviv' a'Live

 

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 24

Lviv' a'Live – проект, що відбудеться у FESTrepublic club, на якому виступапатимуть кращі діджеЇ країни: Tapolsky, Vovking, Kristyen, Probass, MC Govorun, а також заспіває Ivan Navi.

Ivan Navi – номінант музичної премії YUNA2017, артист, який створює хвилі в сучасній українській танцювальній музиці. Виконавець, дебютний кліп якого на пісню "Такі молоді", побив рекорди українського YouTube, а пісня впевнено тримається в топі українських радіочартів. Фіналіст проектів "Голос країни" і "Хіт-конвеєр". Перший виконавець з україномовними піснями в стилях house, tropical house.

Tapolsky – один з найкращих бейсових продюсерів країни. Неодноразово організовував найкращі бейс фестивалі та розвивав музичну культуру цього напрямку. Засновник радіошоу Time 2 Bass на радіостанції Kiss FM. Регулярно писав статті популярним молодіжним журналам. Вважається одним із засновників і першопрохідцем бейс культури в Україні. З 2016 року служить в АТО мінометником, але це не заває йому і надалі підримувати бейс течію!

Vovking – всього лиш після двох років проведених в студії він став одним із самих успішних Bass продюсерів України та видатним представником світу Breaks. Маючи підтримку таких зірок як: Crystal Method, Dub Pistols, Splitloop, General MIDI – він став першим українським продюсером на чолі жанрових чартів інтернет магазину Trackitdown та гостем топових breks-лейблів Toastclub (Ірландия), U & A, Benefit (Великобританія), Elektroshock (Іспания), Kick IT (США).

Kristyen – є еталоном нового покоління хаус-тусовки. Саундпродюсер, реміксер та учасниця популярних медійних проектів. Резидент найкращої радіостанції Kiss FM. Успішно співпрацює випускаючи свої ремікс-роботи з Monatik, Mozgi, Green Grey, Tamerlan & Alena та іншими, що постійно звучать в ефірі популярних українських радіостанцій.

Probass – Чемпіон RedBull Thre3style 2014. Фіналіст чемпіонату світу. Яскравий та неординарний персонаж. Об`єднує в своєму виступі найновітніші електронні девайси, міді клавіатури, драм машини та класичний вініл. Відіграв вже більше ніж у 500та містах змінивши при цьому 8 країн! Відіграв з такими легендами як: ONYX (New York (USA)), M.O.P. (USA), а також: GUF, Баста, Каста, ТГК, Cent, Макс Корж, Карандаш, АК — 47, Loc-Dog, Chemodan Clan, Триада, Nеoize MC, Рем Дигга. З 2013 року штатний Dj проекта Kavabanga & Depo & Kolibri. Ціна квитка від 70 до 300 грн.

Фейсбук

ВКонтакті

Дата: 12 травня


Active Weekend

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 25

Active Weekend – це близько 30 спікерів з різних міст України, що зберуться разом у Львові та проведуть тренінги, майстер-класи, розкажуть історії успіху. Також у програмі ігри, музика, кіно просто неба та багато іншого.

Active Weekend – це одноденний фестиваль, створений з метою залучення людей до активного відпочинку.

На один день Парк Культури у Львові стане осередком найактивніших людей міста та найцікавіших занять на п’ять годин.

Парк буде поділений на такі зони:

Dance – територія, де хореографи різних напрямів проведуть розминки і навчать всіх бажаючих танцювати базові кроки сальси, танго, hip-hop`у та ін. А на завершення відвідувачів чекає спільний танцювальний флеш-моб.

Акторська майстерність – відвідувачів чекають таємниці імпровізації, акторський та вокальний тренінг, вправи для розвитку навичок публічного виступу та спілкування з молодими акторами Львова

Speaking club – місце, де на питання: "Do you speak English" відвідувачі можуть почути "Niestety nie, ale bardzo dobrze mowie po polsku". Тут можна спробувати свої знання у 5-ти мовах.

Nature – тут відвідувачі отримають знання про екологію, вегетаріанство, матимуть можливість відвідати майстер-клас з йоги та дізнатись більше про техніки медитації.

Workshop – зона, на якій протягом 5 годин 5 різних спікерів проведуть тренінги та лекції на актуальні теми. Тут можна буде дізнаєтись про мистецтво красномовства, поринути у світ психології, поглибити знання з фінансової грамотності, а також про те як поєднувати роботу з громадською діяльністю.

Медіа – тут розкажуть про те, як стати популярним на просторах медіа завдяки акаунту в YouTube чи Instagram. Або те, як правильно виставити композицію вдалого і цікавого фото. Між тим, до зони медіа належатиме фотосушка.

Дитяча зона – для наймолодших відвідувачів заходу. Саме на цій зоні вони зможуть весело провести час з аніматорами, погратися в цікаві ігри, потанцювати, помалювати та послухати захопливі нові казки.

Play Game – тут можна буде пограти бадмінтон, твістер, покопати м’яч чи покидати тарілку. Або зіграти командою в одну з настільних ігор – Монополія, Alies чи звичайна Мафія.

На завершення відбудеться концерт молодих і перспективних музичних гуртів Львова.

Вхід вільний.

Реєстрація

Фейсбук

ВКонтакті

Дата: 14 травня

Із використанням матеріалів doroga.uavdalo.infoua-travels.in.uatourinform.org.ua

Дивись ще: 

Закохатись за один день: ТОП архітектурних перлин Львівщини

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Весь Львів: гід туриста


Форпост

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено) фото 26

Шостий фестиваль середньовічної культури “Форпост 2017” знову збирається в кам`янець-подільській фортеці 29 квітня - 1 травня 2017 року. 

Що очікувати від фестивалю? 
- повноконтактні лицарські бої, масові бугурти та нові нестандартні номінації
- виступ фолк гуртів та танцювальних колективів
- змагання зі стрільби з луків та арбалетів 
- конкурс історичного костюму 
- фаєршоу.

Вконтакті

Дата: 29 квітня - 1 травня 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах