Жорстоке вбивство на Львівщині: міліціонера прив'язали до воза з кіньми і волокли 13 кілометрів

Фото: 112.ua

Фото: 112.ua

Події
19 квiтня 2015 14:22

На Львівщині було жорстоко вбито правоохоронця – його прив’язали до коней, яких пустили ускач. Як розповіли у прес-службі обласного управління МВС, подія сталася пізно ввечері 18 квітня. О 22.30 до Радехівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 25-річного місцевого мешканця.

- Молодик повідомив, що бачив, як повз нього проїхала підвода, запряжена двома кіньми, а з-під підводи звисало людське тіло, – повідомили у міліції. На місці події слідчі виявили куртку зі слідами крові. В кишені куртки знаходилося посвідчення капітана міліції, працівника Радехівського райвідділу міліції.

Шляхом слідування підводи правоохоронці почали виявляти фрагменти людського тіла. За попереднім висновком експертів, подібні сліди могли залишитися в результаті волочіння тіла людини по твердому покриттю дороги. Загиблого колегу працівники міліції виявили у меліоративному рові на кордоні із сусіднім районом.

З’ясовуючи обставини загибелі міліціонера, працівники Радехівського РВ встановили місце події, а також осіб, підозрюваних у скоєнні цього злочину: 53-річного мешканця Радехівського району та 26-річного мешканця Сокальського району. Працівники міліції з’ясували, що коні волочили тіло загиблого 13 кілометрів. На часі підозрюваних затримано. За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Розслідування злочину перебуває на контролі керівництва міліції Львівщини.

Ще новини Львова

Скільки коштує зняти квартиру у Львові на травневі свята: ціни та фото

Мешканцям Львівщини пропонують оформити субсидії через Укрпошту

Цьогоріч на "Флюгерах Львова" очікується "Прокидання" з "ТНМК"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах