Лікар погорів на хабарі в 1000 доларів (відео)

фото з сайту nikorupciji.org

фото з сайту nikorupciji.org

Події
12 сiчня 2016 17:39

У Яворівському суді на Львівщині продовжують розглядати справу головного лікаря Городка Павла Фалинського, якого затримали при спробі взяти тисячу доларів за сприяння у працевлаштуванні. Про це інформує zaxid.net

На вимогу захисту тут заслухали понятих. Вони розповіли, як працівники міліції обробили спецрозчином тисячу доларів, які потім свідок передала Фалинському. Саме ці купюри з відповідними номерами і знайшли у кабінеті головного медика при обшуку кабінету.

"Під час обшуку знайшли чи під книгою, чи під папкою гроші. Особисті, я так розумію, гроші лікаря, купа талонів бензинових", – розповів понятий Руслан Петько.

"При обшуку знайшли десять купюр, тисячу доларів. Все фіксувалось на камеру. Вилучили гроші, конверт, освітили конверт", – засвідчив на суді понятий Олександр Пряхін.

Та почути свідчення самого затриманого лікаря Павла Фалинського не вдалося. Адвокат медика попросив перенести розгляд на два тижні, аби підготувати свого підзахисного до публічного виступу. Тож наступне засідання призначили на 29 січня.

Нагадаємо, у квітні минулого року головного лікаря Городоцької лікарні Павла Фалинського затримали при спробі отримати тисячу доларів за сприяння у працевлаштуванні. Нещодавно Яворівський суд продовжив його утримання під домашнім арештом та заборону працювати на своїй посаді.

Львів у новинах:

Як у Львові реалізують проект "Добра скриня" з безкоштовними продуктами

У Львові битимуться "Українські Отамани"

На Львівщині збільшується кількість хворих на ГРВІ та грип

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах