Львів'янка, яку звинувачують у смерті її 2-річної доньки, дала коментар журналістам (відео)

скріншот з відео

скріншот з відео

Події
06 березня 2016 12:47

У Львові загинула 2-річна дитина. Поліцейські підозрюють п'яну мати, котра могла вдарити дитину по голові, а та каже, що крихітка впала з ліжка й отримала внаслідок травми крововилив у мозок, ідеться в сюжеті ТСН.

Жінка присягається, що все сталося, коли вона сама вийшла в туалет. Звідти почула звук падіння, прибігла в кімнату і знайшла дитину живою. Каже, погодувала її і вклала спати. Лише через кілька годин побачила, що маленька посиніла і не дихає.

"Було виявлено дитину без ознак життя, з ознаками травматичних ушкоджень голови", - констатувала завідувач оперативного відділу станції швидкої медичної допомоги Ольга Теницька. Медики викликали правоохоронців. Ті на місці з'ясували, що мати дитини п'яна. Експертиза виявила 2 проміле алкоголю в крові. У поліції кажуть, що факти свідчать про побиття дитини матір'ю. Саме від цих тілесних ушкоджень і стався крововилив у мозок.

Батько дітей нині у відрядженні. Сусіди припущеннями поліції шоковані. Про родину відгукуються якнайкраще. Матір жодного разу не бачили п'яною. Підозру жінці ще не оголошували. Правоохоронці чекають остаточних висновків судмедекспертів. Якщо провину матері доведуть, їй загрожуватиме 10-річне ув'язнення.

Останнім часом у Львові вже сталися кілька злочинів, спрямованих проти дітей. Так, днями завдяки пильності сусідів на гарячому було затримано педофіла. Той приводив до своєї оселі хлопчика з сільської багатодітної родини. А наприкінці лютого у Львові грабіжник поранив ножем школярку заради 90 гривень. Дівчина не хотіла випускати з рук сумку, яку намагався видерти злодій, тому він застосував ніж.

Львів у новинах

"Отелло" зі Львівщини влаштував криваву бійню, а потім підірвався на гранаті (фото, відео)

Львівська поліція викрила "мінера" торгівельного центру: ще одного розшукують (фото)

Як у Львові шахраї наживаються на "візових" питаннях

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах