У Львові пасажири маршрутки схопили "кишенькового" крадія (відео)

Фото взято з сайту nikinform.com

Фото взято з сайту nikinform.com

Події
15 березня 2016 14:06

В маршрутці на вулиці Саксаганського злодій поцупив у дівчини мобілку. Та завдяки пасажирам крадію не вдалося втекти. Чоловіка затримали й обшукали, а через кілька хвилин приїхала поліція.

- Сьогодні майже стала жертвою пограбування. На зупинці Саксаганського, в маршрутці витягли з кишені мобільний телефон. Дякуючи дівчатам, які їхали в тій же маршрутці і зауважили характерного підозрілого чоловіка з пакетом Босс, але з крутим телефоном в руках, і решті пасажирів, які натисли на водія і злодія, вдалось його обшукати. Телефон знайшла під манжетом у рукаві його куртки. Міліція приїхала за 10 хв, - розповідає на Варті-1 дописувачка Катерина.
За її словами, поки їхали правоохоронці, грабіжник просив не писати заяву, намагався розчулити історією про маленьку дитину. Вже за присутності правоохоронців, злодій зізнався, що раніше сидів за хуліганство. Божився, що це його перша крадіжка.

- У відділку ж відкрились нові факти - Семен Коновалов (так його звати) частий гість на Мартовича, перебуває чи то на обліку, чи то в розшуку (тут я не розчула).
Живе на початку Шота Руставеллі, що в безпосередній близькості до зупинки, де стався інцидент. Підозрюю, що це його щоденна "робота", бо від пасажирів чула про інциденти на цьому маршруті. Вийшов з дому, сів в маршрутку, вкрав, вийшов на наступній і так по колу. Будьте пильні!, - попередила жінка. 

Львів у новинах:

Рейтинг багатих і бідних регіонів України: на якому місці Львів 

Львівську облраду пікетують медики і пасажири маршруток (відео) 

Постраждала від теракту Надія Андрухів повернулася на роботу (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах