На Львівщині підірвали відділення "Ощадбанку": подробиці

фото: rbc.ua

фото: rbc.ua

Події
03 червня 2016 11:24

У курортному селищі Славське Сколівського району Львівської області в ніч на 3 червня прогриміли два вибухи: пошкоджені вхід до відділення "Ощадбанку" і банкомат, а також викрадена касета з грошима, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо,Вночі на Львівщині пролунали два вибухи біля Ощадбанку

"У Сколівське відділення поліції 3 червня в 01.30 надійшло повідомлення, що біля відділення" Ощадбанку "в смт Славське на вулиці Шептицьких пролунали два вибухи. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до вхідних дверей банківської установи і банкомату, який знаходився з фасадної частини приміщення банку, було закріплено невідому речовину сіро-жовтого кольору, за попередніми даними експертів - вибухова речовина пластид, що спричинило вибухи. ", - говориться в повідомленні.

Вибухами пошкоджена частина будівлі банку, двері і вікна, а також банкомат. Загиблих і постраждалих в результаті вибухів немає. З банкомату викрали касету з готівковими коштами.

За інформацією джерел УНІАН в правоохоронних органах, з банкомату викрадено близько 200 тис. Грн. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) та ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена у великих розмірах). Раніше повідомлялося, що в місті Таврійське Херсонської області підірвали автомобіль держінспектора Головного управління охорони водних біоресурсів.

Львів у новинах:

 Львів'янину на замітку: в Україні скасували податок на пенсії 

Дізнайся: де у Львові дозволено смажити шашлик 

Будь в курсі: одне з містечок Львівщини увійшло до фіналу конкурсу "Сім чудес України" 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах