Заговор для кота, щоб не ходив з дому: які чаклунства львів’яни шукають в інтернеті

Новина - Події - Заговор для кота, щоб не ходив з дому: які чаклунства львів’яни шукають в інтернеті

Новина - Події - Заговор для кота, щоб не ходив з дому: які чаклунства львів’яни шукають в інтернеті

Події
13 червня 2016 13:16

Попри розвиток науки та цифрових технологій, львів’яни продовжують вирішувати життєві проблеми за допомогою традиційніших засобів, наприклад заговорів. Але шукають вони їх по-сучасному – в інтернеті.

- Щомісяця українці задають пошуку Яндекса майже 85 тисяч запитів зі словом [заговор]. За відношенням запитів про замовляння до загальної їх кількості серед користувачів із різних регіонів України лідирують луганчани. Мешканці ж Львівської області на магію майже не покладаються й посідають лише 23 місце – вони шукають заклинання частіше за тернополян, але рідше, ніж закарпатці, - повідомили VG Львів у прес-службі Яндексу.

Судячи з характеру запитів, жінки вдаються до магії помітно частіше, ніж чоловіки (принаймні, коли йдеться про кохання). Найпопулярніші замовляння, які шукають в інтернеті, якраз про особисте життя – йому присвячено майже кожен п'ятий запит про заговори. Нерідко львів’яни хочуть одружитися або повернути втрачену половинку: [щоб хлопець скучав за тобою заговор], [повторно выйти замуж после 50 лет заговор], а дехто просто прагне популярності у протилежної статі: [заговор для привлечения богатых мужчин]. Удаються до замовлянь і ті, хто вже знайшли супутника життя. У пошуку Яндекса, приміром, шукають [заговор ванги на мужа].

На другому місці за популярністю – замовляння на фінансовий добробут (майже кожен 10-й запит). За їх допомогою користувачі намагаються розбагатіти, повернути свої гроші або вилізти з боргів: [заговор молитва на бесконечные деньги], [заговори старовірів на багатство], [заговоры чтоб одолжили деньги].

На третій сходинці – заговори на красу та здоров'я. Наприклад, жителі Львова та області шукають у Яндексі [заговори на швидкий ріст волосся] та[заговори на красу і молодість].

Серед інших популярних тем – замовляння на успіх у роботі та бізнесі: [заговор на злого начальника читать], [заговори щоб торги йшли]. Трохи менше, але усе ще багато уваги львівські користувачі приділяють ворогам. В основному за допомогою заклинань намагаються захиститися від недоброзичливців і заздрісників, але іноді й самі не без гріха: [заговор заставить молчать]. Дбають львів’яни і про дітей. Наприклад, щиро хочуть, щоб дитина мала успіхи у навчанні: [заговор аби дитина схватувала на льоту науку]. Нарешті, заговорами прикликають удачу в різних життєвих ситуаціях: [как сдать экзамен на отлично заговор], [заговор чтобы стать везучей].

Найпопулярніші теми заговорів, які мешканці Львова та області шукають у Яндексі:
1. Особисте життя
2. Гроші
3. Краса і здоров'я
4. Робота та кар'єра
5. Вороги
6. Діти
7. Удача

Як і в інших ситуаціях, львівські користувачі хочуть діяти напевно. Приміром, вибираючи замовляння, цікавляться відгуками тих, хто вже його застосовував: [заговор на замужество читать отзывы]. Крім того, хвилюються про можливі наслідки магічного втручання: [привороты и заговоры их последствия], і навіть шукають допомоги, коли щось пішло не так: [якщо екстрасенси заговорюють воду чарами для одної людини а випила інша людина що буде].

Ось кілька дивних та цікавих заговорів, які шукали львів’яни:

[как сдать экзамен на отлично заговор]
[заговор на то чтобы все нас любили]
[заговор щоб було як хочу]
[заговори щоб полишити пити]
[яким заговором повернути колишнього коханого]
[заговор для сил перед]

А ось які заговори у Яндексі шукали жителі різних регіонів України:

Заговор для кота, щоб не ходив з дому: які чаклунства львів’яни шукають в інтернеті фото

Читайте також: 

"Океан Ельзи" у Львові зібрав 60 тисяч шанувальників (фото, відео)

Пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі повністю ліквідовано

У Львові під час бійки біля нічного клубу підстрілили трьох людей

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах