Львівська влада повідомила, коли вирішить проблему з вивезенням сміття

Новина - Події - Львівська влада повідомила, коли вирішить проблему з вивезенням сміття

Новина - Події - Львівська влада повідомила, коли вирішить проблему з вивезенням сміття

Події
21 червня 2016 11:44

Станом на ранок 21 червня ситуація з вивезенням сміття у Львові стабільна. Перевізники працюють. У тих кількох місцях, де сміття поки не вивезено, обіцяють зробити це до кінця дня, повідомили в районних адміністраціях міста.

За інформацією Сихівської РА, як передає прес-служба Львівської міськради, є лише чотири проблемні майданчики, три з яких – на вул. Довгій, Шахтарській та Угорській – обслуговує перевізник "Спецавтотранс", та один – "ДВ Екосвіт".

"У цілому сміття вивезено. Є проблеми лише на цих ділянках, однак, як запевнили перевізники, їх ліквідують ще до обіду", – зазначила голова райадміністрації Ірина Маруняк.

У Залізничному районі проблеми з вивезенням сміття частково спостерігають на території, яку обслуговують ЛКП "Левандівка" та "Скнилівок". Однак і тут компанія-перевізник "Спецавтотранс" обіцяє, що вирішить проблему до кінця дня.

Нагадаємо, проблеми з вивезенням сміття виникли після закриття Грибовицького сміттєзвалища, львівське сміття уже кілька тижнів змушені вивозити навіть в інші області, оскільки місцеві блокують львівські сміттєвози. Андрій Садовий закликав львів’ян максимально сортувати сміття, аби більше його йшло на повторну переробку. 

Читайте ще новини Львова:

"Океан Ельзи" встановив новий рекорд України

На Львівщині гасили пожежу на двох сміттєзвалищах 

Стало відомо, скільки сплачуватимуть львів'яни за електрику в червні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах