У храмі на Львівщині сталося диво

Новина - Події - У храмі на Львівщині сталося диво

Новина - Події - У храмі на Львівщині сталося диво

Події
20 липня 2016 17:05

В селі Березів у Львівській області в храмі Святого Іоанна Богослова (УПЦ КП) сталося диво - замироточило розп'яття. Крапельки рідини на ногах розп'ятого Ісуса з'явилися ще пару тижнів тому, і першими це побачили діти, які прислужують в церкві.

- Спочатку ми думали, що це звичайний конденсат, - розповіла "КП в Україні" прихожанка храму Софія Іванюк. - Але з кожним днем ??все більше пахло миром. І запах видавала рідина на розп'ятті. Лише тоді ми зрозуміли, що хрест мироточить.

Дерев'яне розп'яття з Боснії та Герцеговини пару місяців назад храму подарували вихідці з села.

- Ми його освятили, а потім помітили, що розп'яття час від часу мироточить, - розповів настоятель храму Святого Іоанна Богослова отець Василь. - Божественна рідина не стікає з ніг Спасителя, а збирається в якусь капсулу, яка утворилася на кінці хреста. Це чудо, можливо, таким чином Всевишній показує нам свою присутність. Владика Дрогобицько-Самбірський Яків визнав, що хрест мироточить, і благословив, щоб його використовували віруючі.

Миро збирають і використовують під час служби божої. Кожної середи та п'ятниці в храмі співають акафіст Животворящого Хреста Господнього, моляться за мир і спокій в країні.

Читайте ще новини Львова:

На яких львівських вулицях в кінці липня вимикатимуть світло: перелік

Які вулиці Львова закриють на ремонт з серпня: перелік

У Львові облаштують ще два озера для відпочивальників

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах