Сніжана Єгорова та Брія Блессінг боролися у Львові з торгівлею людьми (фото,відео)

прес-служба ЛМР

прес-служба ЛМР

Події
30 липня 2016 16:07

З нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, Кампанія А21 за сприяння Міністерства соціальної політики України проводить інформаційну акцію "Живи вільно". Сьогодні у Львові на площі Ринок відбулось відкриття фотовиставки за участю відомих зірок – Брії Блессінг та Сніжани Єгорової.

"В мене ростуть доньки. Одна заміжня, друга – на виданні, третя – мала. Я розумію, як жінка, яка вже побачила багато чого у світі, і в своєму особистому житті, що інколи, навіть у шлюбі, жінка потрапляє під приховане рабство. Маємо статистику і знаємо, що четверо з п’ятьох постраждалих від рабства у світі – це жінки. Ми повинні знати, що є речі, про які не говорять відверто і щодня. Рабство існує досі. Ми хочемо про це наголосити, щоб наші нові покоління пам’ятали, що не можна втрачати свою власну свободу і треба мати можливість і право її відстояти.

Київ і Львів є історичними і культурними центрами України, це найголовніші осередки інформації, яка буде розповсюджуватись по усій Україні. Сподіваюсь, що до нас долучиться дуже багато людей і ми будемо про це говорити по усій Україні та у світі", - розповіла Сніжана Єгорова.

Здійснив фотосесію відомий український фотограф, який мешкає в Лос-Анджелесі, Олег Богдан (www.olegbogdan.com), автором ідеї та продюсером зйомки стала Наталія Шумахер. В зйомках взяли участь відомі співаки та журналісти: Олена Шоптенко, Олександр Попов, Анатолій Анатоліч, Анна-Марія, Лавіка, Людмила Барбір, Марія Бурмака, Марія Собко, Олег Собчук, Сергій Гладир, Сніжана Єгорова, Тала Калатай, Тамерлан та Омаргалієва, Валентина Хомайко, Василь Бондарчук, Віталій Кириченко, Влад Олєйник, Яніна Соколова, Влад Ситник.

"Про торгівлю людьми я дізналась десь 8 років тому, це було однією з причин, чому я повернулась в Україну, бо жила тоді в США. Коли дізналась, що це величезна проблема в Україні, вирішила повернутись і тут щось зробити. Я познайомилась з дівчатами з А21 і ми почали співпрацювати, я заснувала організацію у нас у Львові. Щиро запрошую людей приєднатись до нас, бо це реально проблема. Ми всі думаємо, що це десь там трапляється, а це відбувається навколо нас щодня, а ми не бачимо і не розуміємо. Можливо ми не зможемо допомогти усім, але хоч одній людині ми можемо допомогти. Треба просто долучитись до справи, щось робити, і разом ми здатні на багато ", - розповіла Брія Блессінг, співачка.

Сніжана Єгорова та Брія Блессінг боролися у Львові з торгівлею людьми (фото,відео) фото

Сніжана Єгорова та Брія Блессінг боролися у Львові з торгівлею людьми (фото,відео) фото 1

Сніжана Єгорова та Брія Блессінг боролися у Львові з торгівлею людьми (фото,відео) фото 2

Сніжана Єгорова та Брія Блессінг боролися у Львові з торгівлею людьми (фото,відео) фото 3

Читайте ще новини Львова:

Стала відома детальна програма фестивалю Бандерштат-2016

У Львові відбудеться графіті- фестиваль: де і коли

До Львова привезуть тварин з харківського зоопарку

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах