Дізнайся: скільки коштуватиме обов’язкова реєстрація домашніх собак у Львові

Новина - Події - Дізнайся: скільки коштуватиме обов’язкова реєстрація домашніх собак у Львові

Новина - Події - Дізнайся: скільки коштуватиме обов’язкова реєстрація домашніх собак у Львові

Події
31 серпня 2016 13:04

Завтра, 1 вересня, у Львові стартує обов’язкова реєстрація домашніх собак. Вартість такої реєстрації — 52 гривні.

"Власники собак мають 4 місяці, аби звернутися до ЛКП "Лев" – приїхати безпосередньо до нас чи зареєструвати тварину онлайн і отримати реєстраційну картку та жетон. У разі, якщо собака загубиться, ми зможемо просканувати СЖ-код і швидко віднайти власника тварини. З початку 2017 року правоохоронні органи почнуть контролювати виконання ухвали про реєстрацію", – розповідає Оксана Кошак, дирекор ЛКП "Лев".

Співавтор правил реєстрації та утримання домашніх тварин, зоозахисник Наталія Вишневська, розповіла про переваги реєстрації домашніх тварин та світовий досвід у питаннях відповідального поводження з тваринами, інформує Дивись.

Скільки коштуватиме обов’язкова реєстрація домашніх собак у Львові

"Передусім облік домашніх тварин, це додаткові інструменти для захисту домашніх улюбленців від жорстокого чи безвідповідального поводження з боку власника. Також це дієвий механізм для пошуку загублених тварин, врахування прав інших, хто мешкає з нами в одному місті. Практично у всіх цивілізованих країнах реєстрація тварин с нормою суспільства, де поважають та виконують Закони".

За детальнішою інформацією про реєстрацію тварин можна звертатися в ЛКП "Лев"- Львів вул Промислова, 56, тел.: 068 535 4545, щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Нагадаємо, що у березні була прийнята ухвала, в якій також передбачено реєстрацію господарських тварин. Це буде єдина загальна міська база всіх господарських тварин, які повинні зареєструвати і фізичні власники собак, і юридичні особи.

Читайте ще новини Львова:

Як працює потяг "для велосипедистів" з Ужгорода до Львова

Cьогодні у Львові на маршрут не виїхала частина автобусів: які саме

На Львівщині вантажівка насмерть збила молодого поліцейського

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах