Перестарались: через "перенаселеність" садочка біля Львова госпіталізували дітей

фото з сайту MoneyMakerFactory.ru

фото з сайту MoneyMakerFactory.ru

Події
30 березня 2017 14:50

За оперативним повідомленням Львівського обласного центру екстреної медичної  допомоги та медицини катастроф (КЗ ЛОР ЛОЦ ЕМД МК) від 20.03.2017р. б/н, КЗ ЛОР "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня" від 20.03.2017р.  № 175  серед дітей дошкільного навчального закладу "Казковий світ" с.Зимна Вода Пустомитіівського району Львівської області було зареєстровано 9 випадків групового захворювання з підозрою на гостру кишкову інфекцію, повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

При поступленні у всіх дітей відмічався стан середньої важкості.

Госпіталізованим дітям проведено комплекс лікувально–діагностичних міроприємств.

Станом на 24.03.2017 року всіх дітей з дошкільного навчального закладу "Казковий світ" с.Зимна Вода Пустомитівського району було виписано із стаціонару в задовільному стані з заключним діагнозом "Ротавірусний ентерит, середньо важкий перебіг".

Спеціалістами Управління Держпродспоживслужби в Пустомитівському районі   спільно з представниками Пустомитівського РВ, ДУ "ЛОЛЦ МОЗ України" за заявою суб’єкта господарювання 20–21.03.2017 року проведено обстеження ДНЗ "Казковий світ" у с. Зимна Вода, а також сімейних вогнищ інфекції.

Керівнику дошкільного навчального закладу надано рекомендації щодо дотримання дезінфекційного режиму в приміщеннях закладу, особистої гігієни персоналу та правил використання дезінфікуючих засобів при поточній дезінфекції.

Переукомплектованість дошкільного навчального закладу і зокрема ясельної групи та характер виявлених недоліків ймовірно стали причиною поширення та розповсюдження ротавірусної інфекції серед дітей.

Дивись ще:

Приємних прогулянок: в центрі Львова планують зробити пішохідними ще дві вулиці 

Новація: через місяць у львівському театрі ім. Заньковецької запровадять е-квиток 

Де саме: у Львові встановлять "розумні" світлофори 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах