Аеропорту "Львів" відімкнули маяки злітно-посадкової смуги

Фото: ucfamilymagazine.com

Фото: ucfamilymagazine.com

Транспорт та інфраструктура
29 грудня 2014 15:01

Аеропорт "Львів" імені Данила Галицького більше не може приймати повітряні судна під час погіршення погодних умов. Про це повідомляє iPress з посиланням на народного депутата Ігора Васюника.

- Вчора всі писали, що літаки "Lufthansa" відмовились летіти до Львова. Так от – тепер це може стати звичним явищем для львівського аеропорту і не тільки з цією авіакомпанією. Насправді, 28 грудня, сідати в аеропорту "Львів" відмовились не лише повітряні судна німецької авіакомпанії, 27 грудня був також скасований рейс з Києва. Причина – погіршення погодних умов і погана видимість, - повідомляє нардеп.

Ігор Васюник пише, що в аеропорту, який офіційно відкрили ще у 2012 році, досі не ввели в екплуатацію злітно-посадкову смугу, а через це тепер відключили посадкові системи.

- Простою мовою - на аеродромі відключили маяки, які дозволяли літакам сідати при вертикальній видимості до 60 метрів, горизонтальній - до 600м. Після її відключення і погіршені погодних умов літаки зможуть сідати лише при вертикальній видимості не менше 150-180м, горизонтальній – не менше 1500м, - наголошує Васюник.

ГОЛОВНЕ ЗА ДЕНЬ: 

Правоохоронці встановили особу аноніма, який "замінував" ТЦ King Cross Leopolis 

У Львові відкрили фотовиставку просто неба

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто вранці 29 грудня 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах