У Львові замовили перший електробус на електричних акумуляторах

фото:tvoemisto.tv

фото:tvoemisto.tv

Транспорт та інфраструктура
25 лютого 2015 11:15

Перший електробус в Україні, який випускає львівський товаровиробник "Концерн-Електрон" замовили у Львові. На громадських слуханнях в ЛМР про цей новітнійц транспорт розповіла директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

"Я думаю, що більшість мешканців задоволена послугами "Львівелектротрансу". На електробус, зрозуміло, ми виділяємо кошти з міського бюджету, але це - перший електробус в Україні, який випускає львівський товаровиробник "Концерн-Електрон". І коли приїжджає будь-яка делегація -  з українських міст чи іноземці, і бачить, що ми підтримуємо нашого місцевого товаровиробника, що є робочі місця, де працюють наші львів’яни і отримують заробітну плату, бачать, що цей транспорт їздить вулицями міста, то таким чином, ми показуємо приклад, як давати собі раду і виходити з становища у складних обставинах.

Електробуси місто не закупляє,  замовили лише один, як взірець першого електробусу, який буде їздити на електричних акумуляторах або буде пересуватися, як тролейбус", - розповіла директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

 

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Міський транспорт отримає 30 мільйонів гривень на реконструкцію 

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 25 лютого 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах