Скільки коштує обід у львівських ресторанах: ціни на популярні блюда

Фото з сайту military-knowledge.com.ua

Невдовзі - розпал туристичного сезону у Львові. Журналісти вирішили з'ясувати, скільки ж зараз коштує пообідати у ресторані в центрі міста. Оскільки у зв'язку з нещодавнім падінням гривні, подорожчанням енергоносіїв, підняттям цін на продукти виріс і правий стовпчик у меню.

Ми дізнавалися, скільки коштує в ресторані салат (якщо є, то "Цезар" з куркою, який вважається одним з найпопулярніших салатів), найдешевша друга м’ясна страва (свинина, телятина, яловичина або баранина), 100 гр недорогого вина у цьому закладі (щоправда, іноді в ресторанах пропонують не менше 150 гр) та вартість еспресо, передає kava.lviv.ua.

“Вінтаж бутік”

Салат з карамелізованими курячими серцями – 75 грн.

Рулетики з кролика наповнені печінкою – 110 грн.

Еспресо – 27 грн.

Вино – 28 грн.

Загалом: 240 грн./312 грн.

 

“Citadel Inn”

Салат “Цезар” з куркою – 229 грн.

Качина ніжка у власному соці – 190 грн.

Вино дня – 50 грн.

Еспресо – 33 грн.

Загалом: 502 грн./298 грн. (2013р)

 

“Леополіс”

Салат “Цезар” з куркою – 120 грн.

Яловичий стейк, запечений з часником – 190 грн.

Еспресо – 30 грн.

Вино – 40 грн.

Загалом: 380 грн./275 грн.

 

“Панорама”

Салат “Цезар” з куркою – 148 грн.

Телятина в тісті з брюссельською капустою – 120 грн.

Еспресо – 38 грн.

Вино – 70 грн.

Загалом: 376 грн./273 грн.

 

“Нобіліс”

Салат – 130 грн.

Телятина з лисичками – 190грн.

Еспресо – 20 грн.

Вино – 40 грн.

Загалом: 380 грн./254

 

“Кентавр”

Салат “Цезар” з куркою – 88 грн.

Котлета з двох видів м’яса – 92 або віденський шніцель - 96

Еспресо – 21

Вино – 44

Загалом: 245 грн./153 грн.

 

“Валентино”

Салат “Цезар” з куркою – 130 грн.

Телятина у винному соусі – 170 грн.

Еспресо – 30

Вино – 84

Загалом: 414 грн./209 грн.

 

“Амадеус”

Салат “Цезар” з куркою – 180 грн.

Свиний стейк  – 220 грн. (в середньому)

Еспресо – 30

Вино – 30

Загалом: 460 грн./219

 

“Багратіоні”

Салат “Цезар” з куркою – 180 грн.

Качине філе з грушевим конфітюром -  120 грн.

Еспресо – 18

Вино – 50

Загалом: 368 грн./177

 

“Вероніка”

Салат “Цезар” з куркою – 145 грн.

Свинина, печена на вугіллі – 125 грн.

Еспресо – 30 грн.

Вино – 40 грн.

Загалом: 340 грн./197

 

“Тарон”

Салат пастуха овочевий з гірськими травами– 68 грн.

Люля-кебаб з баранини – 68 грн.

Еспресо – 25 грн.

Вино – 36 грн.

Загалом: 197 грн./156

 

“Mons Pius”

Салат “Цезар” з куркою – 72 грн.

Свині ковбаси – 68 грн.

Еспресо – 25 грн.

Вино – 38 грн.

Загалом: 203 грн./145 грн.

 

“Криївка”

Салат “Празник в Маневичах” – 50 грн.

Свині ребра, запечені в соусі з журавлиною – 82 грн.

Еспресо – 24 грн.

Вино – 16

Загалом: 172/84 грн.

 

“Спліт”

Салат “Цезар” з куркою – 75 грн.

Котлета по-київськи – 75 грн.

Еспресо – 25

Вино – 30 

Загалом: 205 грн./184 грн.

 

Ресторація Бачевських

Крученик яловичий з чорносливом на перловій каші з маслом під м’ясним соусом - 69 грн

еспресо - 22 грн

вино - 22 грн

Салат Найясніший цісар - 59 грн.

Крученик яловичий з чорносливом на перловій каші з маслом під м’ясним соусом - 69 грн.

еспресо - 22 грн.

вино - 22 грн.

Загалом 172 грн./252 грн. у "Дарвіні" 

 

“Кумпель” 

Салат зі смаженим курчам – 54 грн.

Душенина з баранини – 96 грн.

Еспресо – 18 грн.

Вино – 42 грн.

Загалом: 210 грн./128 грн.

 

“Масони”

Салат “Цезар” з куркою – 80 грн.

Запечена свинина – 230 грн.

Еспресо – 20 грн.

Вино – 60 грн.

Загалом: 290грн./196 грн.

 

“Кафе 1”

Салат “Тосканський” – 98 грн.

Штрудель м’ясний – 47 грн.

Еспресо – 16 грн.

Вино – 40 грн.

Загалом: 201 грн./132 грн.

Львів у новинах:

Пляцки, флячки, сырник: что и где туристу стоит попробовать во Львове

Львівські графіті: нові обличчя давніх мурів 

Безкоштовний Львів: як насолодитись містом за 0 гривень

Последние новости