Невдовзі - розпал туристичного сезону у Львові. Журналісти вирішили з'ясувати, скільки ж зараз коштує пообідати у ресторані в центрі міста. Оскільки у зв'язку з нещодавнім падінням гривні, подорожчанням енергоносіїв, підняттям цін на продукти виріс і правий стовпчик у меню.
Ми дізнавалися, скільки коштує в ресторані салат (якщо є, то "Цезар" з куркою, який вважається одним з найпопулярніших салатів), найдешевша друга м’ясна страва (свинина, телятина, яловичина або баранина), 100 гр недорогого вина у цьому закладі (щоправда, іноді в ресторанах пропонують не менше 150 гр) та вартість еспресо, передає kava.lviv.ua.
Салат з карамелізованими курячими серцями – 75 грн.
Рулетики з кролика наповнені печінкою – 110 грн.
Еспресо – 27 грн.
Вино – 28 грн.
Загалом: 240 грн./312 грн.
Салат “Цезар” з куркою – 229 грн.
Качина ніжка у власному соці – 190 грн.
Вино дня – 50 грн.
Еспресо – 33 грн.
Загалом: 502 грн./298 грн. (2013р)
Салат “Цезар” з куркою – 120 грн.
Яловичий стейк, запечений з часником – 190 грн.
Еспресо – 30 грн.
Вино – 40 грн.
Загалом: 380 грн./275 грн.
Салат “Цезар” з куркою – 148 грн.
Телятина в тісті з брюссельською капустою – 120 грн.
Еспресо – 38 грн.
Вино – 70 грн.
Загалом: 376 грн./273 грн.
Салат – 130 грн.
Телятина з лисичками – 190грн.
Еспресо – 20 грн.
Вино – 40 грн.
Загалом: 380 грн./254
Салат “Цезар” з куркою – 88 грн.
Котлета з двох видів м’яса – 92 або віденський шніцель - 96
Еспресо – 21
Вино – 44
Загалом: 245 грн./153 грн.
Салат “Цезар” з куркою – 130 грн.
Телятина у винному соусі – 170 грн.
Еспресо – 30
Вино – 84
Загалом: 414 грн./209 грн.
Салат “Цезар” з куркою – 180 грн.
Свиний стейк – 220 грн. (в середньому)
Еспресо – 30
Вино – 30
Загалом: 460 грн./219
Салат “Цезар” з куркою – 180 грн.
Качине філе з грушевим конфітюром - 120 грн.
Еспресо – 18
Вино – 50
Загалом: 368 грн./177
Салат “Цезар” з куркою – 145 грн.
Свинина, печена на вугіллі – 125 грн.
Еспресо – 30 грн.
Вино – 40 грн.
Загалом: 340 грн./197
Салат пастуха овочевий з гірськими травами– 68 грн.
Люля-кебаб з баранини – 68 грн.
Еспресо – 25 грн.
Вино – 36 грн.
Загалом: 197 грн./156
Салат “Цезар” з куркою – 72 грн.
Свині ковбаси – 68 грн.
Еспресо – 25 грн.
Вино – 38 грн.
Загалом: 203 грн./145 грн.
Салат “Празник в Маневичах” – 50 грн.
Свині ребра, запечені в соусі з журавлиною – 82 грн.
Еспресо – 24 грн.
Вино – 16
Загалом: 172/84 грн.
Салат “Цезар” з куркою – 75 грн.
Котлета по-київськи – 75 грн.
Еспресо – 25
Вино – 30
Загалом: 205 грн./184 грн.
Ресторація Бачевських
Крученик яловичий з чорносливом на перловій каші з маслом під м’ясним соусом - 69 грн
еспресо - 22 грн
вино - 22 грн
Салат Найясніший цісар - 59 грн.
Крученик яловичий з чорносливом на перловій каші з маслом під м’ясним соусом - 69 грн.
еспресо - 22 грн.
вино - 22 грн.
Загалом 172 грн./252 грн. у "Дарвіні"
Салат зі смаженим курчам – 54 грн.
Душенина з баранини – 96 грн.
Еспресо – 18 грн.
Вино – 42 грн.
Загалом: 210 грн./128 грн.
Салат “Цезар” з куркою – 80 грн.
Запечена свинина – 230 грн.
Еспресо – 20 грн.
Вино – 60 грн.
Загалом: 290грн./196 грн.
Салат “Тосканський” – 98 грн.
Штрудель м’ясний – 47 грн.
Еспресо – 16 грн.
Вино – 40 грн.
Загалом: 201 грн./132 грн.
Львів у новинах:
Пляцки, флячки, сырник: что и где туристу стоит попробовать во Львове