Які саме: 13 закладів Львова потрапили до фіналу національної ресторанної премії

До фіналу премії «Сіль 2018» увійшли 13 ресторанів Львова

Названо фіналістів національної ресторанної премії "Сіль 2018", серед яких 13 львівських закладів. Списки фіналістів на сайті премії.

У номінації "найкраща кав’ярня" Львів представив "Світ кави". На звання найкращого м’ясного ресторану претендують "Реберня під Арсеналом" та "Перша грильова ресторація м’яса і справедливости". Bar Mushly може стати найкращим рибним рестораном.

За звання "найкращий ресторан української кухні" змагатиметься "Ресторація Бачевських". Ресторан Tante Sophie претендує на звання найкращого ресторану національної кухні.

За звання ресторану з найкращою картою вин змагатимуться Vinoteca Praha Wok & Wine та DE VINE (розташований у комплексі Edem Resort Medical & SPA у селі Стрілки). Найкращим пивним рестораном країниможе стати "Театр пива "Правда"".

На звання найкращого міського кафе претендує львівський "Цукор". Найкращим заміським рестораном можуть стати "Голодний Микола" або TERRACE (розташована в Edem Resort Medical & SPA у селі Стрілки).

До номінації "найкраще кафе-пекарня" потрапили "Живий хліб" та Baguette. А  ось "Ресторація над Цукернею" може стати відкриттям року.

Усі номіновані ресторани оцінюватимуть експерти, зважаючи на чотири головні показники: "кухня", "сервіс", "амосфера", "спеціалізація". Переможців назвуть у грудні. Фіналістів обіцяють назвати на початку листопада.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Культова страва: де з’їсти львівський сирник

Видобування з-під землі, п’єц, пуровер та колд-брю: ТОП закладів, де покуштувати львівську каву

Веггі бургери, фундукове молоко та грибне капучіно: ТОП-5 вегетаріанських ресторанів Львова

ТОП -10 концептуальних закладів Львова для тих, кого не здивуєш "Криївкою"

Леопарди, будиночок барбі та пшонка-стайл: добірка найбільш трешових зйомних квартир у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости