Леопарди, будиночок барбі та пшонка-стайл: добірка найбільш трешових зйомних квартир у Львові

Зняти квартиру у Львові та вижити

Зняти квартиру у Львові та вижити

Події
23 березня 2018 17:38
Автор: Анна Голішевська

Все частіше туристи скаржаться на якість зйомних квартир у Львові: “совкові” меблі, неадекватно дорогі та просто непридатні для життя приміщення  все це лише верхівка айсбергу.

VG Львів створив для читачів добірку "трешових" квартир, які пропонуються у Львові  в оренду на сайтах olx.ua і airbnb.com.


 


Споглядаючи прекрасне


Золотий та срібний наскрізь просочили кожен сантиметр цієї незвичної квартири: позолочене двомісне ліжко, диван, стіни, картини, двері та навіть  чарки. Все це завершує величезне квіткове панно, намальоване на стелі квартири. Та це не єдине, чим дивує даний інтер’єр: зі стін на ваше “царське” ліжечко споглядатимуть герої романів 19 століття. Напевно, вони очікують побачити щось цікаве, чи не так?




Що: двокімнатна квартира
Де: вулиця Шевченка
Скільки: 1120 грн за ніч

 


Космос, прийом




Загадковість цього інтер’єру не залишає сумнівів, що автор вміє мислити нестандартно. Всередині будівлі відчуваєш себе губкою Бобом. Загадкові та різнокольорові малюнки на стінах зосереджені на одному мотиві  очах. Саме око тут є головним мотивом та центральною фішкою дизайну. Але з’являється питання  де трикутник?




Що: двокімнатна квартира
Де: поблизу центру
Скільки: 612 за ніч

 


Для дуже диких кішечок


Дивна постільна білизна, яка сфокусована в самісінькому центрі кімнати, ніби навіює відчуття небезпеки: тут і радянські меблі в пилюці, які орендатор називає “антикваріатом”, і потертий коц, який вкриває підлогу.

Кухня та спальня прикрашена горою новорічних іграшок, прикрас та ялинковими гілками. Напевно, він і досі не здогадується, що вже навіть найстійкіші ялинки пройшли всі необхідні етапи: прикрасили дім, обсипались, покрасувалися жовтими колючками у фейсбуці і зустрілись зі сміттєвим баком.



Що: однокімнатна квартира
Де:вул. Бандери
Скільки: 373 за ніч

 


Куди ж дівся батон?


Мармур, золотиста підлога та срібні штори. Чомусь галицька буржуазія частенько віддає перевагу саме таким кольорам. Для довершеності інтер’єру власники обрали позолочені дверні ручки, а стелю прикрасили підвісною люстрою, яка вражає кількістю ажурних деталей.



Що: двокімнатна квартира
Де: вул. Староєврейська
Скільки: 1120 грн за ніч



Прокинутись посеред  Лувру


Якщо ви би хотіли зняти житло у Львові “как в лучших домах Парижа”   то вам сюди. Гламур, несмак та пафос так і натякають на так званий “пшонка стайл”. З обох боків ліжка вас будуть оберігати скульптури стародавньої Греції. Вони чудово балансують із картинами Леонардо да Вінчі, яких розмістили на тих самих позолочених шпалерах. Власниця квартири називає своє житло “незвичайним та оригінальним”, проте, питання в тому  де саме ця оригінальність?




Що: двокімнатна квартира
Де: вул. Дудаєва
Скільки: 612 за ніч
 


50 відтінків зеленого


Насправді, це помешкання дійсно зроблене в надто незвичних, зелених відтінках: оливковому, ціановому, бірюзовому, шартрез. Навіть ванна кімната та туалет: всі стіни тут розфарбовані спеціально для фанів даної колористики та ШРЕКоманів.



Що: однокімнатна квартира
Де: вул. степана Банедери
Скільки: 453 грн за ніч


                  Килими полонили світ


Тут нам пропонують забути про буржуазні замашки і повернутися в минуле, коли меблеві гарнітури, шпалери, (та все, що тільки натякає на зручність та затишок) могли собі дозволити лише багаті. При цьому килими тут прикрашають не тільки стіни, а й стільчики, обшарпаний диван та підлогу. Спати пропонують на вельми вузькому ліжку  особливо покрутитися вночі не вийде. Також інтер’єр доповнює старий, радянський телевізор (напевно, “Весна”) який більше нагадує великий кусок брухту, ніж справжню побутову техніку.




Що: однокімнатна квартира
Де: Галицький р-н
Скільки: 150 грн за ніч



Більше червоного та сердечок, будь ласка!


Гіганський рожевий накопичувач пилюки зі стареньким, замученим коциком власник позиціонує як "предмети сучасного дизайну". А взагалі, кімната дуже нагадує спальню Валерії, з однойменного серіалу “Ранетки”. 



Що: однокімнатна квартира
Де: Котлярська, 1
Скільки: 250 грн за ніч



Стиль “Хай так”


Бароко, “совок” і якісь японські елементи декору тут вправно поєдналися у чотирьох стінах. Втім, "пшонка-стайл" тут мирно співіснує з класичними радянськими меблями і екзотичними елементами декору. 



Що: однокімнатна квартира
Де: пл. Івана Франка
Скільки: 280 за ніч



I`m barby girl по-галицки  


Власниця квартири в описі нам  розповідає про “дизайнерський євроремонт”. Звичайно, це так і є, адже поряд з могутньою підвісною люстрою велично пристосувався “старовинний” телевізор Соні. Такий собі "Pink"  для бідних.



Що: двокімнатна квартира
Де: проспект Свободи, 10
Скільки: 700 грн за ніч
 


Хатинка для Барбі


Ще одна, але більш отруйна композиція, після якої місто та загалом все, що вас оточує, буде здаватися не таким яскравим. Навіть не підозрюю, що може бути із психікою, якщо залишитись там на тиждень або два.



Що: однокімната квартира
Де: Галицький район
Скільки: 299 за ніч

 


Чесність дорожча за все


Тут орендодавці одразу наголошують на тому, що квартира радянська. Проте це не виправдовує жахливого стану меблів, техніки, чудового ансамблю пилюки, пожовклих штор та постільної білизни.



Що: двокімнатна квартира
Де: вул. Наукова
Скільки: 3500 грн в місяць

 


Дом девячіх грьоз


Рожево-синьо-малинова оселя з дивними аплікаціями на стінах та такою ж постільною білизною. Тут також присутня конструкція у вигляді каміну. Так і хочеться заварити ароматної, запашної кави, кинути "маршмелоу" і сісти за перегляд романтичних серіалів.



Що: однокімнатна квартира
Де: Личаківський  р-н
Скільки: 400 грн за ніч

 


К-комбо


Абсолютно нечуване поєднання ціни та якості у Львові, із зеленими стінами, леопардовою постільною білизною та неймовірним м’ягкеньким сонечком на стінах спальні.

Що: трьохкімнатна квартира
Де: Франківський р-н
Скільки: 1200 за ніч
 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Від "хренівки" до "штруделєвої":10 львівських закладів, де можна випити настоянки

Львів згори: ТОП панорамних ресторанів міста

ТОП -10 концептуальних закладів Львова для тих, кого не здивуєш "Криївкою"

Весь Львів: гід туриста

Читайте всі новини на нашій сторінці в 
Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах