Власник закладу Mushly у Львові прокоментував інцидент з "глистами в устрицях"

Нагадаємо, як повідомів Гал-інфо у львівському ресторані "Мушля", що на площі Ринок, 35, стався прикрий випадок. Львів'янин Ростислав Беднарчук,  із дружиною завітали до закладу. За рекомендацією привітної офіціантки замовили асорті з морепродуктів за ціною приблизно 500 гривень. Серед іншого були й устриці. 

Коли принесли замовлення, його дружині захотілось сфотографувати апетитні делікатеси. Однак придивившись, вона побачила на тарілці чорних живчиків. За словами Ростислава, це були глисти.

"Ми покликали офіціантку, вона почервоніла та забрала тарілку. Повернувшись, запропонувала варіант, що кухарі  зготують ще одну таку ж страву. Я, звісно, відмовився, і сказав, чи розуміють вони, чим годують людей", - каже Ростислав Беднарчук.

Власник мережі ресторанів Дмитро Борисов прокоментував VG Львів цей випадок:

"Нам щиро шкода, що стався такий інцидент. Нами вжито всіх необхідних заходів, щоб такого більше не повторилося. Ми повідомили постачальнику устриць про цю ситуацію. Вилучили і повернули партію живих устриць. Надалі ми не будемо подавати диких устриць, а цю позицію замінюємо на українську устрицю Mushlya Fayna вирощену фермерським способом в Херсонській області на березі Чорного моря.

Ми запросили гостя в бар Mushly на вечерю за наш рахунок в якості компенсації. Ще раз приносимо свої вибачення."

Ще про ресторани Львова

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

ТОП-11 найцікавіших ресторанів у Карпатах

ТОП-10 ресторанів, які полюбляють самі львів’яни

На ювілейному Святі шоколаду у Львові гостей будуть зустрічати маленькі ведмедики

Последние новости