Диван зачекає: де взяти велосипед напрокат у Львові

Велосипеди NextBike на станціях у всіх районах Львова.

Велосипеди NextBike знову на станціях у всіх районах міста Львова, розпочато третій сезон муніципального велопрокату. Відтепер мешканці і гості міста знову можуть пересуватися велосипедами після зими. Про це повідомляють VG Львів  у прес-службі ЛМР.

Нагадаємо, що 11 березня NextBike змінив тарифи і одноразові поїздки стали вдвічі дешевшими. Відтак, користувачі, які не купують абонементи і використовують виключно разові поїздки, платитимуть за першу годину користування 20 гривень. Раніше кожна година коштувала 50 грн, однак, тепер послуга виглядає так: перша година – 20 гривень, а кожна наступна – 50.

Сьогодні у Львові встановлено 24 станції муніципального велопрокату. Пропонуємо перелік адрес, де можна орендувати велосипед.

Нагадаємо, 8-го червня виконавчий комітет міської ради дозволив продаж спільних абонементів сервісу велопрокату Nextbike та "Львівелектротрансу", за яким користувачі зможуть брати велосипеди на прокат та користуватися послугами електротранспорту.

Також на оновлених схемах руху електротранспорту вказано локації вело прокатів. Зображення велосипедів біля назви зупинки інформує про наявність станції велопрокату NextBike.

ДИВИСЬ ЩЕ:

На двох колесах: львівських поліцейських пересадять на велосипеди

Катайся і заощаджуй: муніципальний велопрокат Львова знизив ціни

Крути педалі: львівських чиновників збираються пересадити на велосипеди

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости