Фестиваль "ЕКО-тиждень УКУ"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "ЕКО-тиждень УКУ"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "ЕКО-тиждень УКУ"

З 25 до 29 вересня в Українському католицькому університеті триватиме Еко-тиждень. 

Він є продовженням еко-ініціативи, яку організація "Enactus" cпільно з Інститутом лідерства та управління і Студентським Братством УКУ реалізували влітку цього року.

Тоді у Трапезній УКУ з’явилися багаторазові контейнери для їжі як альтернатива одноразовим.

У межах Еко-тижня активісти та активістки організації "Enactus" запланували заходи, спрямовані на підвищення еко-свідомості суспільства.

Упродовж тижня триватиме zero waste челендж. Учасники та учасниці щодня отримуватимуть завдання-виклики, що полягатимуть у зменшенні продукування сміття в повсякденному житті. Ті, хто впораються із завданнями найкраще, отримають подарунки, що допоможуть їм у zero вейстингу.

Організатори Еко-тижня підготували насичену програму.

Першого дня запрошені лектори розповідатимуть студентам та працівникам про життя без сміття. Окрім того, студенти створять інсталяції, що звернули б увагу на екологічну проблему.

Також оголосять старт zero waste сhallenge та початок конкурсу фотографії #zero_waste_ucu.

Другого дня усі охочі зможуть переглянути фільм "Мінімалізм". Темою фільму є висвітлення практики мінімалізму на прикладі людей, які відмовилися від матеріального сміття, а натомість отримали час, гроші та стали щасливішими.

У середу заплановані еко-talks від викладачів різних факультетів. У такий спосіб ініціативна група Еко-тижня хоче показати, що захист довкілля є завданням не лише екологів, а й усього суспільства.

У четвер відбудеться друга "барахолка-паті", оскільки перша була успішною. Організатори хочуть показати, що zero вейстинг може бути цікавим, веселим та приносити задоволення.

У п’ятницю будуть оголошені результати челенджу та фотоконкурсу. Після перегляду ще одного фільму на еко-тематику відбудеться спільне обговорення тижня.

За кошти, зібрані в межах Еко-тижня, організатори планують купити матеріали для сонячних колекторів. 

Фейсбук
 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах