Mario Biondi

Афіша - Театри - Mario Biondi

Афіша - Театри - Mario Biondi

Король італійського соулу - Маріо Біонді виступить з новою програмою у Львові в рамках свого Європейського туру. 

Його стиль - відмінний сучасний ф'южн, переплетений з фанком, acid jazz ( "ейсід джаз") і соул. Саме подача музичного матеріалу зіграла одну з найважливіших ролей в стрімку кар'єру Маріо Біонді. Володар теплого, оксамитового оперного баритона, він вийшов на світову сцену і показав, що було б, якщо Рей Чарльз і Баррі Уайт стали раптом однією людиною.

Талановитий, яскравий, неординарний, Маріо Біонді завжди хотів виділитися з натовпу. "Єдиний і неповторний" - саме так говорили критики про співака в 2006 році, після виходу дебютного альбому Handful of Soul ( "Хендфул оф соул"). Всього за 3 місяці диск став платиновим. Потім були дуети із зірками світової величини і кілька альбомів, кожен з яких ставав популярним.

У 2013 році Маріо випустив пластинки Mario Xmas ( "Різдвяний альбом") і Sun ( "Сонце") за участю Ел Джерро, Леона Вера, Чакі Хан, Яна Кінкейда, Дона Омара, Джеймса Тейлора (ідейного натхненника Incognito (Анонімний перегляд) і продюсера останніх альбомів Маріо.

У 2017 році відбувся реліз 22-трековий компіляції Best of Soul ( "Краще в соул"), куди увійшли не тільки кращі композиції Маріо, але і 7 нових пісень.

У 2018 році, Маріо представив наступну свою роботу - альбом "Бразил", в якому  зумів об'єднати соул з елементами фьюзжона і латиноамериканські мотиви.

Купити квитки на концерт Mario Biondi 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах