Прем'єра вистави "Директор театру"

Афіша - Театри - Прем'єра вистави "Директор театру"

Афіша - Театри - Прем'єра вистави "Директор театру"

Львів'ян та гостей мста запрошують на музичний вечір, який включає дві музичні комедії: зингшпіль "Директор театру" В.-А.Моцарта та оперу-буф "Ключ на бруківці, або Пригоди весільної ночі" Ж.Оффенбаха.

ЗИНГШПІЛЬ "ДИРЕКТОР ТЕАТРУ" В.-А.МОЦАРТА

Директор театру Франк отримав довгоочікуване запрошення на фестиваль в місто Румбург ("Місто Слави"). Він сильно здивований, адже вся його трупа зараз – це один-єдиний чоловік, актор-комік Буф. Безжурний і практичний Буф береться організувати прослуховування співаків. Один за іншим претенденти з промовистими прізвищами – пані Херц ("Серце"), пані Зільберкланг ("Срібний звук") – приходять на "кастинг". Кожен демонструє свої переваги, кожен хоче бути найголовнішим і найбільш високооплачуваним. Конкурентна боротьба за статус і гонорари призводить до розбрату, але Франк примиряє всіх закликом залишити амбіції і разом служити мистецтву.

ОПЕРА-БУФ "КЛЮЧ НА БРУКІВЦІ, АБО ПРИГОДИ ВЕСІЛЬНОЇ НОЧІ" Ж.ОФФЕНБАХА

Гульвіса-композитор, який пише оперети, тікаючи від розлюченого чоловіка своєї коханки, рятується на даху одного з сусідніх будинків, а бачачи розкрите вікно, влазить через нього в кімнату і в результаті потрапляє в спальню Сюзан, яка щойно вийшла заміж за помічника поліцейського шерифа Анрі Мартеля. Сюзан після весілля розмовляє в цій спальні зі своєю чарівною подругою Розітою, і поява молодого композитора зовсім не входить в її плани – наближається ніч, і вона повинна чекати новоявленого чоловіка. Подруги вирішують, як їм звільнитися від несподіваного гостя, та й той спочатку не збирається бути занадто нав’язливим; він би з задоволенням вистрибнув з вікна, але вікно розташоване на четвертому поверсі, що затримує молоду людину в чужій спальні. Крім того, йому дуже сподобалася Розіта, подруга нареченої, і він вже і не настільки квапливо прагне попрощатися. У жаху від того, що відбувається Сюзан замикає двері спальні від чоловіка, щоб той не побачив її в суспільстві чужого парубка. До всього іншого ключ випадає з вікна на тротуар. І тут, звичайно, з’являється чоловік і наполягає на своїх цілком законних правах, щоб зайти в спальню до дружини. І його можна зрозуміти: він врешті-решт чесно одружився.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах