Як львівський бутік-готель став кращим в Україні

фото з сайту готелю

фото з сайту готелю

Дозвілля та їжа
10 лютого 2015 12:45

 


Львівський  бутік-готель став кращим в Україні


Четверта щорічна премія Ukrainian Hospitaliti Awards 2014, яка відзначає найкращі українські готелі року в 12 номінаціях, назвала серед переможців львівський Kavalier Boutique Hotel.

Готель Kavalier Boutique Hotel оголосив сьогодні про те, що став одним із переможців  конкурсу Trip Advisor "Travellers 'Choice" 2015 серед готелів в категорії:  "10 готелів за найкращою ціною", "10 найкращих романтичних готелів" та "25 готелів з найкращим обслуговуванням", зайнявши два третіх та п’ятнадцяте місце відповідно.


Хто визначає кращі готелі


фото: з власного архіву готелю

фото з власного архіву готелю

Премія Ukrainian Hospitaliti Awards вже декілька років підряд відзначає кращих у сфері готельного бізнесу України.

Цього року  з метою підвищення об’єктивності система оцінки номінантів була повністю переведена на новий рівень.

Мільйони мандрівників, що представляють співтовариство TripAdvisor, і допомогли  виявити кращі в світі готелі.

- Аудиторську перевірку результатів Премії проводила міжнародна компанія Deloitte, - розповідає керуюча готелем Анастасія Керечан. - Оцінки членів журі скеровувались до аудитора для обробки результатів. У загальну оцінку готелю були інтегровані рейтинги в міжнародній системі онлайн-бронювання Booking.com, які склали 50% від загального результату. Адже цей ресурс дає можливість розміщувати на ньому відгуки і ставити оцінки лише тим гостям, які проживали в готелі. Тим самим, організатори рейтингу об'єднали думку прямого споживача з думкою тринадцяти членів журі, до числа яких входили експерти міжнародного та локального ринку готельної індустрії, архітектори світового рівня, і керівники великих українських компаній, серед яких міжнародний експерт готельної індустрії та керівник Hotels & Hospitality Group David Jenkins, керівний партнер міжнародної готельної консалтингової компанії PKF Hotels Experts Mikael Widmann та інші.

Організатор премії Ukrainian Hospitality Awards - клуб готельєрів та ретораторів Hоteliero.


Особливості закладу


- У нашому готелі поселяються люди з усього світу, - розповідає Анастасія Керечан.- Адже він розташований у дуже гарній місцині, де клієнт може відпочити і душею, як кажуть, і тілом. Навколо готелю – прекрасний парк "Знесіння", внутрішній двір має чудесне оздоблення унікальною бруківкою, яка викладена у формі королеви квітів -троянди. Ну і найголовніше – ми маємо хорошу репутацію і дуже багато позитивних відгуків наших клієнтів, за допомогою яких ми і стали переможцями серед готелів в категорії:  "10 готелів за найкращою ціною", "10 найкращих романтичних готелів" та "25 готелів з найкращим обслуговуванням".


Чому готель-бутік?

- Готель-бутік означає "особливий". Тобто він має вирізнятися серед інших особливим і неповторним дизайном, якоюсь унікальною ідеєю, особливим підходом до кожного гостя. В такому готелі приділяється увага  різним, навіть найдрібнішим, деталям. Тобто робиться усе, щоб проживання не просто запам’яталось, а стало найприємнішим спогадом про відпочинок у ньому.

фото з власного архіву готелю

фото з власного архіву готелю

Для цього ми зробили все: розробили спеціальний дизайн, над яким працювали українські і зарубіжні дизайнери, навчилися  обслуговувати клієнтів на найвищому рівні, догоджати їм, бути уважними і створювати їм максимальний комфорт.

фото з власного архіву готелю

фото з власного архіву готелю

Зрештою, у наших перевагах можна переконатись, лише зупинившись у нашому готелі. Ціни  на  номери коливаються від  1090 грн. до 2.900 грн.

За додатковою інформацією можна звертатись за тел: 242-39-99 або на сайт готелю


Наша довідка


TripAdvisor® — це найбільший у світі сайт про подорожі, який дозволяє мандрівникам спланувати і забронювати ідеальну поїздку.13 років TripAdvisor виявляє кращі в світі об'єкти на підставі мільйонів відгуків і думок, отриманих протягом року від мандрівників зі всієї земної кулі. Переможці визначаються в таких категоріях: "Кращі готелі", "Готелі за найкращою ціною", "Кращі B & B / міні-готелі і готелі", "Кращі сімейні готелі", "Кращі готелі класу" люкс "", "Кращі романтичні готелі" і "Кращі маленькі готелі".

Відмінні особливості переможців конкурсу "Travellers 'Choice" — це чудове обслуговування і відмінне співвідношення ціни і високої якості.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Нове кафе СОУС на площі Ринок: незвичний інтер'єр, вечірки та затишна атмосфера

Ресторації, де люблять бувати самі львів'яни

Що треба обов'язково зробити у Львові

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах