Onuka, Бумбокс, Гайдамаки: яким буде "Захід-фест-2015"

 фото: vk.com/zahidfest

фото: vk.com/zahidfest

Дозвілля та їжа
23 квiтня 2015 15:47

Фестиваль "ЗАХІД" – одна з найбільших та найпотужніших мистецьких подій країни. Фестиваль проводиться з 2009 року на Львівщині. Як і минулого року, ЗАХІД 2015 відбудеться в колишньому дитячому таборі Сонячна Галявина в Родатичах, неподалік від Львова 14 -16  серпня ( початок  о 12.00).

"ЗАХІД 2015" обіцяє цібрати найкращі зарубіжні і українські гурти.

 Onuka, Бумбокс, Гайдамаки: яким буде "Захід-фест-2015" фото

 "Просторі поля всіяні травами, прохолода лісу, освіжаюча вода озер, життєдайне сонце – все навколо сприяє позитивному настрою. І посеред цього – сцени, з яких лунає музика. Фестиваль об'єднує особистостей, які люблять свою творчу справу! І це ще не все! Відпочинку сприяє польова кухня, виставки рукоділля, літературні читання, майстер-класи з різних ремесел та ваші однодумці, які теж насолоджуються дружнім фестивальним настроєм" - розповідають організатори фестивалю.

Учасники фестивалю: Ill Nino,  Oomph!, Dead By April, Брати Гадюкіни, I am waiting for you last summer, Жадан та Собаки, Brutto, Pianoбой, Onuka, Гайдамаки, Jinjer,  the Вйо.

Веб-сайт фестивалю:zaxidfest.com

 Головна сцена:

 Matisyahu (USA)
- Ill Nino (USA)
- Oomph! (GER)
- Воплі Відоплясова
- Бумбокс
- O.Torvald
- Жадан та Собаки
- Brutto (BY)
- Гайдамаки
- Карна

Рок сцена

 the Exploited (SCO)
- Dead By April (SWE)
- Skinhate
- Terror Universal (USA)
- Jinjer
- Тостер
- Фліт
- Morphine Suffering

Незалежна сцена:

- Pianoбой
- the Вйо
- Vivienne Mort
- Brunettes Shoot Blondes

Нічна сцена:

- Onuka
- I am waiting for you last summer(RU)

Onuka, Бумбокс, Гайдамаки: яким буде "Захід-фест-2015" фото 1

 


Квитки


 Вхід на фестиваль платний: вхідний квиток на 3 дні коштує 870 гривень. У вартість вхідного квитка входить розважальна програма, побутові умови – у вартість не входять. Вхід на фестиваль платний. У вартість вхідного квитка входить розважальна програма. Побутові умови, проживання в наметовому містечку, дорожні витрати, харчування, паркінг та інші додаткові послуги не входять у вартість вхідного квитка.
Квитки можна купити тут

 Купити квитки на концерт можна, заплативши за них у будь-який зручний для вас спосіб: через інтернет – банківською картою, картою VISA/MasterCard чи WebMoney, готівкою - через платіжні термінали, представників або кур’єра,   якщо замовите квиток з доставкою.


Як добратися 


Власним авто: доїхати до фестивалю автомобілем зі Львова можна автострадою номер Е40. 

автобуси: Від Головного залізничного вокзалу( м. Львів), будуть організовані автобуси до території фестивалю ЗАХІД. 

електрички: до фестивалю ЗАХІД можна доїхати електричками з Приміського вокзалу ст. Львів. 

Через станції Львів-Родатичі прямують електропоїзди "Львів- Мостиська",Мостиська ІІ (через Рудне, Мшана, Затока, Городок) та Львів-Судова Вишня.

Час відправлення  - час прибуття

5-12 – 6-22 
7-50 - 9-05 
8-45 - 10-07 
13-45 – 14-59   
17-44 - 18-50 
19-50 - 21-03 
20-47 - 22-05 
 


Проживання 


Проживання на фестивалі на територіях наметових містечок — нагадуємо, що це польові умови, тому для тих, хто звик до домашнього комфорту, буде складно без всіх благ цивілізації. Тому ви можете жити в місті в готелях і приїжджати кожного дня на фестиваль.

На території фестивалю буде розміщено 2 наметових містечка: 1 з них буде платне, 1 безкоштовне. У всіх наметових містечках буде можливість жити, як у власному наметі, так і взяти намети напрокат. Вартість місця під намет в платному наметовому — орієнтовно 50 грн. за 3 дні з людини. 

Бронь місця в платному наметовому 

Платне наметове містечко, це приватна ділянка на відстані 1.5 км від фестивального майданчика, на якій пропонується розміщати намети — тобто це додаткова платна послуга, яку пропонують як альтернативу. Платне наметове буде розміщено на території відпочинкового комплексу "Чарівна долина", всі умови: рівна огороджена ділянка, душі, туалети, освітлення, охорона, паркінг, кафе з доступними цінами та дешевий транспорт до фестивального майданчика (орієнтовно 1.5 км — ціна орієнтовно 2 грн.), футбольний, волейбольний майданчики, тенісний корт, мотузковий парк, дитячий майданчик, мінігольф. На території всі послуги крім туалету та душів — платні.

Розводити багаття — можна. Ще є можливість селитись навколо ставків — та ділянка є приватною, як забезпечить власник там умови ми не знаємо, але про те, що він буде брати гроші за розміщення наметів, він нас попередив. Безкоштовне наметове містечко знаходиться під лісом за територією фестивального майданчика. Безкоштовне наметове містечко має душі та туалети, повного освітлення та охорони не має. В безкоштовному наметовому містечку будуть встановлені 5 душів, 14 туалетів, 6 рукомийників. Ставки біля безкоштовного наметового приватні, тому попереджаємо, всі питання щодо купання вирішуватимуться з власником ставків, напевно це буде платна послуга. Також нагадуємо за безпеку на воді — памятайте, відповідальність за власне здоровя несете ви самі. Памятайте, організатори не несуть відповідальності за залишені без нагляду речі.

Також ви можете проживати в готелях чи хостелах Львова, Городка — місце проживання ви обираєте, виходячи з власних смаків, потреб та ширини гаманця. Оренда наметів — 0977659518, 0630290126. 

Львів у новинах:

"День Батяра" у Львові буде культурним і без пива (програма фестивалю)

Хто виступить на фестивалі Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (програма)

Цьогоріч на "Флюгерах Львова" очікується "Прокидання" з "ТНМК"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах