Фрік-кабаре Dakh Daughters їде з новою програмою до Львова

фото з сайту parasol-studio.com

фото з сайту parasol-studio.com

Дозвілля та їжа
04 червня 2015 15:09

15 червня у Львові знову гастролюватиме фрік-кабаре Dakh Daughters.

 Про це інформує gazeta.lviv.ua

Цей нестримний і унікальний дівочий "бенд" настільки полюбився львівській публіці, що приїде до міста Лева уже втретє (торік дівчата збирали аншлаги у листопаді та грудні). Цього разу Dakh Daughters везуть нову концертну програму "Упссс…". Місце зустрічі львів’ян із неординарним столичним колективом – Національний драматичний театр ім. М. Заньковецької. Початок концерту – о 19.00. 

"Упссс…" – ця програма, як вітамін для серця і душі, – йдеться в анотації до нової концертної програми фрік-кабаре Dakh Daughters. – А все – щоб розвіяти хміль зимово-весняних сум’ять і прокинутись до літа й до життя. Давайте святкувати життя! "Упссс…" – і луснула куля журби й утоми. Шаблони, стандарти, погані думки розлетілись хто-куди і вивільнилось все безмежжя енергії, мудрості та любові. "Упссс…" – це ліквідація стереотипів, шаблонної поведінки й стандартів ззовні й всередині нас". 

Dakh Daughters – це сім талановитих красунь, акторок Київського театру Влада Троїцького "Дах". А ще Dakh Daughters – це п'ятнадцять музичних інструментів й діапазон вокалу від українського плачу до суворого гроулінгу та, чи не найголовніше, – повний спектр людських емоцій. Кожен номер фрік-кабаре, кожна їхня композиція – окреме театральне дійство із виром почуттів, неймовірними історіями і зворушливими героями, у яких майстерно перевтілюються актриси-співачки.

Концерти цього колективу важко описати словами, бо те, що відбувається на сцені, – на перетині музики, театру і класичного кабаре. Але це кабаре, в якому танцюють не напівоголені дівчата, а інтелектуальні красуні, котрі декламують тексти Бродського, Шекспіра, Андруховича… Недарма за час своєї творчості Dakh Daughters Band завоював репутацію "феноменального явища української культури". Лише за рік свого існування ці несамовиті й напрочуд творчі дівчата, наче вірус, проникли в серця українців, а також встигли підкорити європейську публіку, зокрема французів, які мають неабиякий смак у кабаре.

А нещодавно "дочки Театру "Дах" повернулися із гастролей у Москві. Там їхній концерт відбувся у "Гоголь Центрі" – одному з небагатьох оплотів російських митців, які підтримують Україну. Попереду на фрік-кабаре чекає Санкт-Петербург.

Ціни на квитки на концерт Dakh Daughters 15 червня у Львівському національному театрі ім. М. Заньковецької – 150-350 грн.

Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua.

Львів у новинах

У Львові з’явиться зелена зупинка(фото)

Через тиждень на Львівщині стартує фестиваль "Зашків" 

Отримай відповідь: чому львів’яни можуть не отримати субсидій за травень

:

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах