Гарячий листопад: концерти місяця у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Гарячий листопад: концерти місяця у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Гарячий листопад: концерти місяця у Львові

Дозвілля та їжа
27 жовтня 2015 16:41

VG Львів пропонує вам добірку найяскравіших  концертів місяця у Львові. 


Hiromi 


Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото

Хедлайнер фестивалю Alfa Jazz Fest знову завітає до нашого міста. ост-поп, академічна класика, фьюжн, традиційний джаз - все змішалося в виконанні чарівної японки Хіромі. Іноді здається, що Хіромі не грає на роялі, а грає з роялем. Свідки її тріумфу - найбільші джазові фестивалі від Ньюпорта до Токіо.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 2 листопада, 19:00

Ціна: від 250 грн. до 1 350 грн.


Концерт Джамали "Шлях додому" 


Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 1

Крім свіжого матеріалу на концертах прозвучать і найбільш улюблені публікою композиції. Концертна програма отримала назву "Шлях додому" за однойменною композицією співачки і буде, в першу чергу, побудована на матеріалі нового альбому, реліз якого запланований на середину осені.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 3 листопада, 20:00

Ціна: від 200 грн. до 650 грн.


Концерт присвячений пам’яті та 100-річчю Едіт Піаф

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 2

Голос легендарної співачки Едіт Піаф зачарував увесь світ - хвилюючий та пронизливий. Її пісні відчайдушні, напрочуд глибокі й несподівано справжні. Едіт Піаф збирала величезні концертні зали, їй плескали стоячи під викрики "Браво!", обожнювали та боготворили. Ця фантастична тендітна жінка стала насправді співучим "горобчиком" Франції і пронеслалюбов до пісні впродовж свого життя.

В концерті братимуть участь молоді талановиті співаки фіналісти та учасники ''Голосу Країни'' та ''Х-Фактору'': Арсен Мірзоян, Євген Літвінковіч, Наталі Пічкур, Катерина Грачова, Євгенія Червоножко, Наталя Кухар, Катерина Низькопоклонна, спеціальний гість – співачка з Франції Кора Лаба. Учасники концерту виконають кращі хіти Едіт Піаф та відомі популярні французькі хіти. Виступ всіх учасників концерту супроводжуватиме живий гурт музикантів - віртуозів ''Оркестр Vіто''. Окремі пісні концерту пройдуть з підтанцьовкою сучасного балету.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 4 листопада, 19:00

Ціна: від 90 грн. до 500 грн.


Bahroma

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 3

Bahroma - група з  Києва. Команді більше 5 років, музиканти пишуть і грають мрійливий поп-рок. З жовтня група вирушає у великий всеукраїнський тур, який охопить близько 15 міст. Під час туру музиканти відіграють пісні з альбому "Внутри" та "ИПИ", а також презентують декілька робіт зі свого майбутньго релізу.

Де: Picasso, вул. Зелена, 88

Коли: 6 листопада, 19:00

Ціна: від 100 грн. до 180 грн.


Ніна Матвієнко

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 4

Великий сольний концерт легендарної співачки, народної артистки України, Героя України Ніни Митрофанівни Матвієнко з новою програмою "Душа  Україна". 
Її пісні — це інтерпретація українського духу. Цей дух ніби закодований в інтонації народної пісні, яку без відчуття генетичної цілісності з українським народом не можна співати. 

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1

Коли: 7 листопада, 19:30

Ціна: від 100 грн. до 550 грн.


Концерт гурту Vivienne Mort

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 5

Їхню музику радять Святослав Вакарчук і Каша Сальцова.

Одна з найхаизматичніших українських музичних формацій – київський гурт Vivienne Mort – 7 листопада представить у Львові нову програму під назвою "ROSA". Спеціально до концерту гурт готує новий відео-ряд.

Де: Event Hall "Кіно", просп. В'ячеслава Чорновола, 2

Коли: 7 листопада, 19:00

Ціна: від 100 грн. до 250 грн.


Андрій Макаревич з програмою Yiddish Jazz

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 6

Легендарный рокер та бунтар, засновник та лідер групи "Машина Времени", Андрій Макаревич представить у Львівській опері свій новий проект.

Ви почуєте найпопулярніші пісні на ідиш, російській та англійській мовах, а також старі хіти та улюблені пісні у виконанні Андрія Макаревича у супроводі геніальних джазових музикантів.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 8 листопада, 18:00, 9 листопада, 19.00

Ціна: від 300 грн. до 2500 грн.

 


Макс Корж

 

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 7

Білорус, який підриває стадіони своїми треками знову у Львові з новим шоу "Большой Flat".

Де: Велотрек "СКА", вул. Клепарівська, 39 а

Коли: 8 листопада, 20.00

Ціна квитків: 130-250 грн.

 


85-річчя Ліни Костенко

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 8

10 листопада о 19 год. у   Львіській обласній філармонії у програмі ''Серцем вистраждане слово''  через український романс і поезію усі потребуючі правди і самоідентифікації матимуть можливість зазирнути у дзеркало творчості Ліни Костенко , пізнати себе і вкотре переконатись в досконалості українського слова та відчути чистоту струн душі , які одізвуться на спів Павла Тютюнника та Сергія Мороза з Києва, Зої Слободян з Івано-Франківська, Лариси Бережан з Чернівців, Лілії Кобільник з Дрогобича, Наталки Криничанки – виконавців бардівської пісні, Лауреатів Всеукраїнських фестивалів та конкурсів.

Поетичну музику Ліни Костенко представлять легендарна артистка театру і кіно, Народнаартистка України Раїса Недашківська, Народна артистка України Лідія Вовкун таЗаслужена артистка України , акторка "Театру у кошику" центру ім.Леся Курбаса Лідія Данильчук.

 Де: Львівська обласна філармонія, вул. Чайковського, 7

Коли: 10 листопада, 19.00

Ціна: від 130 грн. до 280 грн.


Pianoбой

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 9

Дмитро Шуров і його колеги закінчують роботу над третьою платівкою гурту Pianoбой і готуються до туру по Україні в її підтримку.  Після виходу двох синглів з майбутнього альбому - ліричної "Горя Чуть Слышно" і радіохіта "Кохання", Шуров і компанія зіграють нову програму в дев'яти містах України.

Дмитро Шуров про майбутні концерти:  " Концерти -  це найулюбленіша частина моєї роботи. Я пишу пісні, ми їх записуємо і репетируємо по тисячі разів для того, щоб вони, проникнувши в людей, стали чимось новим, особистим для кожного слухача. Коли це відбувається, люди починають розуміти один одного на іншому рівні. За це я люблю свою професію. Ну і, звичайно, за флешмоби, очі, руки людей і сеанси хорового співу, адже в дитинстві я мріяв стати диригентом. Наші пісні різні, але їх об'єднує pianoбойський настрій - любов до життя і прагнення постійного драйву.

Де: Event Hall "Кіно"

Коли: 13 листопада, 19.00

Ціна: від 190 грн. до 350 грн.


Kozak System

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 10

Тур, під назвою "Наш МАНІФЕСТ" добереться до Львова 13 листопада .

Нові і старі пісні – рок-музика, яка має безліч відголосів -  ска, реггі,  етно, фолк, та якісна поезія.

Володимир Шерстюк, бас-гітарист Kozak System: Цей тур – промоція нашого альбому “Живи і Люби”, реліз якого відбувся навесні. До того ж, ми запросили друзів-музикантів підтримати наші концерти і зіграти на початку шоу, на що вони радо погодились. До Львову приїде команда з Польші Red Lips.

Де: Picasso

Коли: 13 листопада, 20.00

Ціна: від 100 грн. до 200 грн.


DaKooka

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 11

DaKooka -  вокалістка , автор і виконавець пісень, піаністка. Її творчість - це синтез різних напрямків: indie - rock, experimental, pop і electronic, reggae.

За плечима daKooka - виступи в Польщі, Чехії, Німеччині, Латвії, Литві, Білорусі та Україні , участь у фестивалях Koktebel Jazz Festival, Kazantip, Faine Misto, Respublica, Mirum Music Fest, Global gathering.

Де: Level Room, вул. Гетьмана Мазепи, 11

Коли: 14 листопада, 20.00

Ціна: від 70 грн. до 99 грн.


Дахабраха

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 12

ДахаБраха надала нового змiсту театру, музицi, українськiй культурі і традиціям у контексті сучасності. Створивши свій власний етно-хаос, який вже більше 10 років змушує світ затамувати подих перед драйвом барабанів і витонченістю вокалу у високих гуцульських шапках.

Цього літа група вдруге виступила на одному з найбільших європейських музичних фестивалів Sziget в Угорщині, у вересні записала студійний live для американської радіостанції KEXP, I зіграла композицію "Шо з-під дуба" в шоу "Later ... with Jools Holland" на британському телеканалі BBC Two, де разом з ДахаБраха гостями концерту були The Weeknd, The Libertines і Девід Гілмор.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 15 листопада, 19.00

Ціна: від 120 грн. до 450 грн.


Концерт Олі Полякової

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 13

Супербілявка, співачка, телеведуча, переможниця шоу "Народна зірка" та "Как две капли" (ТРК Україна) Оля Полякова вирушає в гастрольний тур з новою програмою "Харэ страдать! Давайте танцевать!"

 Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 16 листопада, 19.00

Ціна: від 100 грн. до 550 грн.


KAZAKY 


Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 14

Вперше у Львові з новим ексклюзивним шоу в рамках світового турне "THE PULSE TOUR". Їх люто ненавидять та палко обожнюють. Їх підбори сколихнули світ шоу-бізнесу та змусили багатьох відчути культурний шок. Їх танцювальне шоу захоплює, гіпнотизує, збуджує... або викликає гнів. Їх вважають жахливими сотні тисяч людей, але мільйони впевнені, що вони прекрасні.

Де: Event Hall "Кіно"

Коли: 19 листопада, 20.00

Ціна: від 130 грн. до 350 грн.


Ніно Катамадзе

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 15

Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе представить у Львові сольнe програму "Разом". Також на сцені буде група "Insight", яка незмінно акомпанує Ніно з 2003 року.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 17 листопада, 19.00

Ціна: від 300 грн. до 1200 грн.


BRUTTO: тур в підтримку альбому Родны Край

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 16

Групі Brutto виповнився 1 рік. У дату свого офіційного дня народження, 1 вересня, група представила заголовний сингл альбому "Рідний край" і кліп на пісню, а також анонсувала вихід однойменного альбому і тур на його підтримку.

Група відрізняється яскраво вираженою громадянською позицією, відстоює право Білорусі та братніх країн на свободу і самовизначення.

Де: Палац спорту "Україна"

Коли: 21 листопада, 19.00

Ціна: від 149 до 399 грн. 


Hardy Orchestra

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 17

Рок-музика, як стан душі, як частина людини, живе всередині кожного музиканта Hardy Orchestra. Не дивлячись на велику кількість виконавців рок-хітів в Україні, оркестр Hardy відрізняється винятковою подачею і веселою атмосферою під час концерту. Цікаві аранжування, епатажні номери і яскраві вокалісти в сукупності створюють неймовірну атмосферу і залишають незабутні враження від концертів Hardy Orchestra. 

Де: Львівська обласна філармонія, вул. Чайковського, 7

Коли: 22 листопада, 19.00

Ціна: від 100 грн. до 300 грн.


Фіолет 

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 18

Концерт гурту Фіолет з нагоди презентації нового альбому "Пісні любові на полі бою". Нова програма та все краще за 6 років існування Фіолету.

Де: Picasso

Коли: 22 листопада, 19.00

Ціна: від 90 грн. до 200 грн.


Концерт Степана Гіги "Історії кохання"

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 19

Народний артист України – Степан Гіга з програмою "Історії кохання". В програмі також беруть участь діти п. Степана: Заслужена артистка України Квітослава Гіга та Заслужений артист естрадного мистецтва Степан Гіга молодший.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 23 листопада, 20.00

Ціна: від 80 грн. до 290 грн.


LOBODA 

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 20

Цієї осені LOBODA вирушить в тур по містам України зі своїм новим шоу "Пора домой". З властивою їй відсутністю страху, вона створила шоу, у якому об’єднала всі трофеї свого складного творчого життя та відкрила душу в неймовірно драматичних композиціях, що стануть великою несподіванкою навіть для постійних прихильників.

Її глибокі, дуже особисті пісні з блискавичною швидкістю перетворилися на гімн мільйонів жінок, та, як і раніше, посідають перші позиції музичних чартів.

LOBODA та її команда не поспішають відкривати секрети нового шоу. Це свідоме рішення зумовлене прагненням уникнути шаблонних закликів та непотрібних описів.

"Ми вирішили залишити все під завісою таємниці, але не заради інтриги, а тому що не маємо бажання розповідати про те, що не можна висловити словами. Я тільки натякну, що буду жити і світитися разом з кожним, хто завітає на мій концерт. Ми разом пройдемо наш довгий шлях додому, і я запевняю, це буде незабутня подорож", - говорить LOBODA.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 25 листопада, 19.00

Ціна: від 250 грн. до 2000 грн.


ManSound 


Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 21

Сьогодні ManSound – експерти в жанрі а капела, провідний вокальний бренд України та країн колишнього СРСР. За роки свого існування ManSound не тільки популяризував акапельний ансамблевий спів, але й надихнув багатьох молодих музикантів на створення нових творчих колективів.

Київський секстет ManSound:
Юрій Роменський – тенор
Вілен Кільченко – тенор
Сергій Харченко – тенор
Володимир Сухін – тенор
В’ячеслав Рубель – баритон
Рубен Толмачов – бас

Існує з 1994 року і сьогодні є справжнім вокальним "брендом" України. Постійні учасники міжнародних джазових фестивалів, ManSound – професіонали високого класу, котрі отримали визнання слухачів і музичних критиків у всьому світі.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 25 листопада, 19.00

Ціна: від 80 грн. до 240 грн.


МЕД ХЕДС

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 22

Зірки вітчизняної рок-сцени МЕД ХЕДС запрошують на концерт в рамках великого всеукраїнського турн. Музиканти представлять новий альбом "8", нову концертну програму і навіть нового учасника групи. А також обов’язково заграють "Надія є", "А я на морі", "Смерека" та інші свої найкращі хіти.

Де: Picasso

Коли: 27 листопада, 19.00

Ціна: від 100 грн. 


Концерт Гурту Скрябін та друзів

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 23

Скрябін та друзі знову у Львові. На вас чекають: Оля Шпрот, Женя Толочний та Аніс  зроблять цей вечір теплим на спогади.

Де: Event Hall "Кіно"

Коли: 27 листопада, 19.00

Ціна: від 120 грн. до 350 грн.


Каспійський груз

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 24

"Каспійський груз" – дует, що складається з Весъ’а і Бруто. Їх альбом "Рінгтони для зони" став справжнім відкриттям 2013.

Де: Event Hall "Кіно"

Коли: 29 листопада, 19.00

Ціна: від 190 грн. до 400 грн.


Лісапетний батальйон

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 25

Наталія Фаліон та гурт "Лісапетний батальйон" – зірки з народу, переможці телевізійного проекту "Україна має талант" – представлять нову програму "Давай, баби, давай".

Дві години сміхотерапії, нові пісні та улюблені хіти, подарунки для глядачів, а також народне камеді-шоу від Наталії Фаліон.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 30 листопада, 20.00

Ціна: від 60 грн. до 200 грн.


Симфо-шоу "Світові хіти" з програмою "Рок-зірки"

Гарячий листопад: концерти місяця у Львові фото 26

Прозвучать композиції гуртів, що стали вже беззаперечними світовими рок-легендами, такі як: Led Zeppelin, Queen, Pink Floyd, AC / DC, Deep Purple, Тіна Тернер, Guns N ‘Roses, Bon Jovi, Metallica, Depeche Mode, Rammstein, Muse, Coldplay і ще ряд інших хітів світового року.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 30 листопада, 19.00

Ціна: від 150 грн. до 450 грн.

Ще більш подій на афіша Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах