У Львові з’являться графіті в пам'ять про учасників АТО (фото)

Новина - Дозвілля та їжа - У Львові з’являться графіті  в пам'ять про учасників АТО (фото)

Новина - Дозвілля та їжа - У Львові з’являться графіті в пам'ять про учасників АТО (фото)

Дозвілля та їжа
03 грудня 2015 15:29

6 грудня, до дня Збройних Сил України, у Львові презентуватимуть ескізи графіті та арт об'єктів, що будуть намальовані на стінах та зовнішніх площинах у Львові, в пам'ять учасників АТО. Презентація ескізів та обговорення деталей проекту відбудеться у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а).

У Львові з’являться графіті  в пам'ять про учасників АТО (фото) фото

Один з варіантів графіті

Як повідомляють організатори, присутні також дізнаються, як можна отримати необхідні дозволи на легальне створення графіті на стінах у Львові, які при цьому є перепони.

"Бюрократична тяганина надзвичайно нелогічна і банально часоємка. Для погодження з різними інстанціями ми подали 22 різноманітні листи, запити і звернення. Адже, перш за все, це антивандальний проект, оскільки спершу приводимо в належний стан стіни, заляпані хуліганами, а тоді декоруємо патріотичними зображеннями та віршами. Сподіваємось, у підлітків, які переважно й псують стіни балонами, просто не підніметься рука щоб замальовувати зображення українських вояків", - коментує координатор проекту Андрій Мочурад.

Ініціатори проекту підкреслюють, що готові поділитись ефективною схемою для інших активістів, які хочуть прикрасити місто. До обговорення, в межах заходу, також запросили долучитись чиновників та представників влади.

Організатори запрошують долучатись до проекту молодь, волонтерів та особливо художників, які матимуть місце проявити власне бачення як у цьому, так і в наступних етапах проекту.

У Львові з’являться графіті  в пам'ять про учасників АТО (фото) фото 1

Львів у новинах:

У Львові частину вулиці Мишуги закрили для транспорту 

У Львові випустили першу партію бронеавтомобілів "Дозор-Б" (фото) 

Як будуть штрафувати у Львові за рекламу на асфальті 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах