Якою буде погода у Львові на цьому тижні

фото з сайту tsn.ua

фото з сайту tsn.ua

Дозвілля та їжа
07 грудня 2015 16:50

На цьому тижні  характер погоди  не зазнає суттєвих змін. Ясних днів очікувати не слід, бо за прогнозами  фахівців з Львівського Гідрометцентру небо над Львовом буде насупленим і лише місцями ненадовго визиратиме  сонечко.

Про погоду на найближчі дні  розповіла VG Львів провідний синоптик Львівського Гідрометцентру Олена Смалюх:

8 грудня, вівторок - очікується хмарна з проясненнями погода,  без істотних опадів. Вночі та вранці - ожеледь, місцями туман. Вітер- південно-східний, змінних напрямків: вночі - 3\8 метрів за секунду, вдень - 7/12.  Температура вночі від 4 градусів морозу до 1  тепла, вдень -4-6  вище нуля.

9 грудня, середа - погода у Львові суттєво не зміниться. Буде хмарно з проясненнями, на окремих ділянка доріг - ожеледиця. Денні і нічні температури збережуться такими ж, як і у вівторок. Вітер - південно-східний, вночі -3/8 метрів за секунду, вдень - 7/12.

10 грудня, четвер - буде хмарно з проясненнями,вночі очікуються невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вночі - вітер північно-західний 7/12 метрів за секунду. Вдень погода збережеться без істотних опадів.

Температура вночі - 1+1, вдень - від 2 до 4 градусів вище нуля.

11 грудня, п'ятниця -очікується  мінлива хмарність без опадів. Вітер- південно-західний: 7/12 метрів за секунду. Нічна температура - -2-4 морозу, вдень - 4-6 градусів тепла.

12 грудня, субота - буде хмарно з проясненнями, вітер- південно-західний, слабкі пориви від 4 до 4,5  метрів за секунду. Нічна температура - від -1 до +4 градусів тепла, вдень - 6-7 градусів вище нуля.

13 грудня, неділя - хмарна погода, місцями опади у вигляді мокрого снігу. Температура вночі - від 1 морозу до +2 градусів тепла. Вдень - 5-6 градусів з позначкою "плюс".

 

Львів у новинах:

"2 по ціні 1": які готелі, кнайпи та музеї беруть участь в акції "Вдвічі більше Львова"

Бюджетний Львів за 3 дні: як подивитись місто і не витратити купу грошей

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах