Що львів'яни шукають в мережі до дня святого Валентина

Новина - Дозвілля та їжа - Що львів'яни шукають в мережі до дня святого Валентина

Новина - Дозвілля та їжа - Що львів'яни шукають в мережі до дня святого Валентина

Дозвілля та їжа
11 лютого 2016 13:23

Протягом другого тижня лютого пошуковики амурно лихоманить: щороку у ці дні львів’яни задають майже 20 тисяч пошукових запитів про день Святого Валентина. Це приблизно утричі більше, ніж за увесь рік від минулого Дня закоханих. Кількість запитів передбачувано сягає піку напередодні свята – 13 лютого. Причому 14-го числа активність користувачів падає приблизно у 10 разів – очевидно, більшість уже знайшла, чим вразити другу половинку, повідомили VG Львів у прес-службі Яндексу.

Понад половина усіх пошукових запитів від мешканців Львова та області про день Святого Валентина стосується подарунків: [скоро день святого валентина что ты хочешь от меня в подарок]. Причому кожен шостий із них – про handmade-сюрпризи, наприклад: [що можна зробити своїми руками на день валентина].

Судячи із запитів, дівчата удвічі частіше шукають подарунки для хлопців: [коханому юрі на день валентина], ніж навпаки: [що подарувати дівчині на 14 лютого]. Можливо, вони просто відповідальніші, тому роблять це активніше, або ж чоловіки вже знають, чим здивувати своїх коханих. Зрештою, у них є універсальний варіант: [чудовий подарунок квіти на 14 лютого].

Про конкретні подарунки запитують у менш ніж 3% від загальної кількості запитів про це свято. До дня Святого Валентина львів’яни найчастіше шукають чашки, фоторамки і футболки. Хоча трапляються й оригінальніші сюрпризи:
[книги на 14 лютого]
[купити білизну на день валентина]
[подушечки на день влюбленных]
[годинник коханому на 14 лютого]
[сумку на день валентина]
[банка со 100 признаниями на день валентина]

Окрім подарунків, до дня Святого Валентина жителі Львівської області цікавляться розвагами. Кожен двадцятий запит – про сценарії, ігри, пісні, танці, наприклад: [конкурси на день валентина в школі], [чудесні пречудесні на день валентина ігри], [частушки на день валентина]. Ще приблизно стільки ж цікавляться тематичними картинками, листівками, малюнками: [як намалювати подарунок на день валентина], [ідеї для смачного плаката на день валентина]. Далі за кількістю запитів – вірші та вітання: [побажання солдатам в зону на день валентина маленькі вірші].

Користувачі зі Львівщини також шукають у Яндексі рецепти святкових страв. Серед смаколиків передбачувано перемагають солодощі: [який торт спекти мамі на день валентина], [торт на день закоханих гра], [солодощі коханому на день валентина].

Щоб свято було якомога романтичнішим, львів’яни дбають і про відповідний антураж – шукають цікаві місця: [знижки на день валентина на відпочинок], [куди піти на день валентина у львові відгуки та рекомендації] – та стежать за прогнозом погоди: [погода на 14 лютого]. Також користувачів турбує ефектний вигляд: [як одягатись на день валентина], [маникюр на 14 лютого], [макияжи на 14 февраля видео].

А ось які оригінальні та просто цікаві запити задали Яндексу мешканці Львівської області до Дня закоханих:
[день валентина 25 лютого]
[подарунок коханому на день закоханих гугл]
[що люблять хлопці на день валентина якщо він любить кататися на мотоциклах]
[я не намікаю але скоро день святого валентина]
[як я проведу 14 лютого з котом]
[де можна купити у львові щось на день святого валентина].

Читайте також: 

Львів - місто кохання: огляд найромантичніших місць

Куди піти у Львові у суботу 13 лютого: Скрябін, Антитіла, романтичний трамвайчик

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах