Напередодні дня Валентина: чи реально зарезервувати столик у львівському ресторані?

Фото взято з сайту hron.com.ua

Фото взято з сайту hron.com.ua

Дозвілля та їжа
12 лютого 2016 10:08

Напередодні Дня всіх закоханих 14 лютого помітного ажіотажу у Львові нема. Про це свідчить відсутність зарезервованих наперед столиків.

"В принципі, все спокійно, як завжди. Поки що нема напливу людей, не видно особливої підготовки до цього свята. Мені здається, що це буде просто звичайний день", – розповів працівник кав’ярні Андрій.

Втім, окремі ресторани на неділю вже мають зарезервовані майже усі місця.

"Дуже багато резервів столиків, багато резервують, багато приходять питаються, чи будуть вільні місця", – додав офіціант львівського ресторану Павло Кухар.

Не біжать закохані і по милі дрібнички, стверджують працівники сувенірних магазинів. Та й відповідної продукції тут цього року не так багато.

"В нас є шоколадки з передбаченням до Дня закоханих, там є різні побажання. І печиво з передбаченням, є валентинки. Можна підібрати до Дня святого Валентина і підсвічники, і рідні написи", – розповіла продавець сувенірної крамнички Іванка.

А ось охочих подарувати шоколадне серце вистачає. Тож це свято, очікують, як і завжди буде прибуткове для закладу, де торгують шоколадом.

"Ажіотаж насправді щороку відбувається, само собою цей рік не виняток. Майстерня готова завжди, тому, в принципі, свято для нас кожен день, бо кожного дня маємо багато відвідувачів. На свято Валентина набагато більше, звичайно, клієнтів, усі шукають серця, портрети, кожен щось хоче дозамовити", – зазначила консультант майстерні шоколаду Яна Колач.

Джерело: zaxid.net

Львів у новинах:

Львів - місто кохання: огляд найромантичніших місць

Куди піти у Львові у суботу 13 лютого: Скрябін, Антитіла, романтичний трамвайчик

Львів'янину на замітку: що подарувати коханим на день св. Валентина

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах