Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото)

Новина - Дозвілля та їжа - Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото)

Новина - Дозвілля та їжа - Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото)

Дозвілля та їжа
31 серпня 2016 10:02

У Львові вперше екстремали стрибали із мотузкою з даху "Арени Львів" у чашу. Таких розваг у Європі ще не бачили. Схожі забави є у Польщі, однак тутешні зірвиголови стрибають назовні стадіону, а не всередину.

Роуп-джампери використовують альпіністське спорядження, яке витримує чотири тонни. Система подвійна. Тож якщо б не спрацювала одна, то підстрахувала би інша, інформує Захід.

Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото) фото

Організатор стрибків Любомир Максимів зазначив: “Наразі допускаємо лише повнолітніх. Однак міркуємо над тим, щоб дозволити з 16 років. Людина обов’язково підписує положення, де вказує, що в неї нема проблем зі здоров’ям. Ну і, звичайно, учасників в алкогольному чи наркотичному сп’янінні і просто неадекватних ми не допускаємо”.

Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото) фото 1

Стрибають відчайдухи із 34-метрової висоти. Перед польотом ноги треба поставити якомога ближче до краю. Руки розвести в сторони. І не дивитись униз. На парапеті не варто зволікати, бо потім вже не наважишся на авантюру. Пригода у повітрі триває лише кілька секунд, хоча комусь здається вічністю.

Серед любителів полоскотати собі нерви більше дівчат — аж 70%.

Перші стрибки із даху “Арени Львів” привабили більше сотні людей. Організатори хочуть зробити атракцію постійною — проводити її щовихідних. Вартість стрибка - 400 гривень. 

Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото) фото 2Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото) фото 3Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото) фото 4Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото) фото 5Львів’яни тестують нову атракцію: стрибки у чашу стадіону (фото) фото 6

Фото: https://vk.com/ropelvivkava

Читайте ще новини Львова:

Біля "Арени Львів" збираються побудувати супер-басейн

Cьогодні у Львові на маршрут не виїхала частина автобусів: які саме

На Львівщині вантажівка насмерть збила молодого поліцейського

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах