Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина

Новина - Дозвілля та їжа - Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина

Новина - Дозвілля та їжа - Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина

Дозвілля та їжа
13 лютого 2017 13:48

14 лютого світ відзначатиме День усіх закоханих. Львів’ян у цей день очікують численні аттракції. А де буде найцікавіше та найромантичніше, підкаже VG Львів. 


Концерт Гайтани 


Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото

Відома співачка, композитор — Гайтана до дня усіх закоханих підготувала програму "Дивне кохання". 13 лютого, на сцені Львівської опери Гайтана вперше проведе сольний концерт, в програмі якого звучатимуть старі хіти, та нові пісні. 

Гайтана-Лурдес Ессамі — українська співачка та автор пісень конголезького походження, яка поєднує у своїй творчості манеру соул виконання з танцювальною стилістикою пісень, що включають елементи джазу, блюзу, фанк-, соул- та фольк-музики. 

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 13 февраля, 19:00

Ціна: 250 - 950 грн


Концерт - гурту "Антитіла"

  Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 1

Гурт "Антитіла" вирушає у великий всеукраїнський тур "Сонце" на підтримку нового п’ятого альбому. Гурт відвідає більше 30 міст України і, крім нових пісень, прихильники зможуть почути улюблені треки з минулих альбомів. 

Тарас Тополя: "Попередній тур "Антитіл" пройшов здебільшого аншлаговими концертами по всій країні, ми завітали у тридцять міст і містечок. Тур 2017, на підтримку нового альбому "Сонце", буде ще потужнішим! Його географія охопить і прифронтові міста, такі як Сєверодонецьк, Покровське, Краматорськ, Маріуполь, і наш підхід до кожного концерту дуже відповідальний. Без перебільшення це буде наймасштабніший тур в історії групи. 
Окрім відомих треків, дев’ять абсолютно нових пісень з альбому "Сонце" будуть вперше зіграні наживо. Важливо, що при такій широкій географії, ми всюди веземо якісне шоу – з відеоекранами, віджеїнгом, сучасним світлом і живим звуком! Це коштує великих зусиль, але ми хочемо донести до всіх куточків країни хороший звук і чесну лірику. 
Ми любимо і поважаємо своїх прихильників, а вони нас віддано чекають і заслуговують на найкращі живі концерти у себе вдома. В тисячні концерт-холи, у драмтеатри і палаци спорту ми привеземо "Сонце"! І будемо разом, і буде тепло!"

Де: Південний-EXPO

Коли: 14 февраля, 19:00


Концерт гурту "Detach" 

Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 2

“DETACH” – музичний гурт з Києва. 5 учасників. Заснований в 2010 році. Стиль музики nu metal & alternative metal. За роки існування гурту музиканти встигли випустити два повноцінних альбоми “Баланс” і “I AM”, а також ЕР “Без ГМО”. 

Де: Picasso

Коли: 14 февраля, 19:00

Ціна: 200 - 300 грн


Швидкі побачення

 Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 3

Ви ще досі не знайшли своєї половинки? Львівська ФРІ запрошує на Speed dating. 

Вечірка швидких побачень — це можливість приємно провести вечір, де можна познайомитися, поспілкуватися, пізнати людину і, можливо, навіть знайти другу половинку.

Участь у заході візьмуть 10 чоловіків і 10 жінок. На одне знайомство буде відведено всього 5 хвилин. Після цього представники сильної статі пересідатимуть до іншої дами. Свої симпатії учасники відзначатимуть в спеціальних анкетах, якщо вони збігаються, тоді чоловіку і жінці дадуть контакти один одного. 

Необхідна попередня реєстрація. 

ВКонтакті

Де: Фундація Регіональних Ініціатив (ФРІ) Львів

Коли: 13 февраля, 18:00

Ціна: від 100 грн


День Закоханих у ТРЦ Victoria Gardens 


Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 4

14 лютого у центральному атріумі  ТРЦ Victoria Gardens романтичний музичний настрій у День закоханих створюватимуть гурт Rockoko, та співак Павло Табаков.

Програма: 

18:30 - Музика про кохання від гурту Rockoko 

20:00 - Павло Табаков у День закоханих з програмою "Любов Жива" 

Також, у День закоханих з 17:00 на відвідувачів чекають конкурси, розіграші, подарунки та солодкий подарунок від супермаркету "Сільпо".

Де: ТРЦ Victoria Gardens

Коли: 14 февраля, 18:30

Ціна: вхід вільний


День закоханих у Грушевський Сinema Jazz 

Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 5

Розважальна програма:

гурт Leo City,

ведуча Таня Джумак,

Dj Zolotuknin,

перегляд фільму Закохані Невротики,

В програмі романтичні балади, конкурси та забави.

Де: Ресторан імпровізацій "Грушевський cinema jazz"

Коли: 14 февраля, 20:00

Ціна: Вхід вільний з депозитом у 350 грн


STAND UP BATTLE

 Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 6

Ведучі StandUpButtle: Віталій Новосад (телеведучий, продюсер телеканалу "Перший Західний") та Роман Грищук (керівник студії "Мамахохотала", ведчийStand-up.UA і "Мамахохотала-шоу").

StandUp – це сольний гумористичний виступ перед аудиторією, один із жанрів розважальних програм. У репертуар стендап-коміків, як правило, входять авторські монологи, короткі жарти та імпровізація з залом. Учасники включають у свої виступи також музичні, театралізовані фрагменти, фокуси, етюди, всілякі хитрощі коміка. 

Фейсбук

Де: Палац культури залізничників "Рокс"

Коли: 14 февраля, 19:00

Ціна: 80 - 250 грн


Пісочна казка "Аліса в країні чудес" 

Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 7

Лауреат міжнародного конкурсу з пісочної анімації, Катерина Дзюба буде ілюструвати класичну музику незвичайними картинами, живописом.

Пісочна анімація – незвичайне мистецтво. Зі звичайної гірки піску художник створює змінюють одне одного живі картини. На великому екрані під рукою майстра на кілька миттєвостей оживають, змінюючи образи і сюжети, пробуджуючи нашу фантазію і натхнення. Синтез музики і пісочної живопису вийде дуже переконливим і органічним.

У цей вечір глядачі зможуть почути і побачити:

– Вівальді "Пори року" – безперечний шедевр.
– "Besame mucho" - пісня на іспанською мовою в жанрі болеро, написана в 1940 році мексиканкою Консуело Веласкес Торрес. Цей твір став одним із найбільш відомих пісень XX століття.
– "Пори року в Буенос-Айресі" – цикл з чотирьох композицій (танго) аргентинського композитора Астора П'яццолли. Пізніше російський композитор Леонід Десятников зробив досить вільну скрипкової транскрипцію (в супроводі струнного оркестру) цього твору і виявив більш очевидно зв'язок між "Часом року" Антоніо Вівальді та "Cuatro Estaciones Portenas" П’яццолли. Саме цю транскрипцію виконають солісти "Київської камерати" під чарівні пісочний сюжети.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 14 февраля, 19:00

Ціна: 100 - 450 грн


Вечірка "Love is... День закоханих"  


Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 8

У програмі:

DJ Abfaer,

DJ Ram Paul,

PJ show Best Enyertainment Team

Де: Галерея лицарів

Коли: 14 февраля, 23:00

Ціна: 50 - 100 грн 


Вечірка "Sexual Revolution party" 

Гайтана, Антитіла та швидкі побачення: де у Львові розважитись на День Валентина фото 9

В програмі:

2 танцполи, танцювальне шоу від Art BizZ Girls, веселі та сексуальні конкурси, розіграш ексклюзивних подарунків та можливість отримати VIP карту клубу..

Де: Metro Club

Коли: 14 февраля, 21:00

Ціна: 50 - 100 грн


Кіно


Магічний Париж

"Магічний Париж" - це сім граней любові, сім коротких і витончених по-французьки романтичних історій, розказаних різними режисерами. Кожен з них показує своє бачення цього прекрасного почуття. Ці історії від імені різних людей об'єднуватиме одне: всі вони сталися в різних куточках найромантичнішого міста світу - в Парижі. Одна новела розповість про першу зустріч закоханих в паризькій підземці, інша покаже історію кохання няні і бізнесмена, третя оповідає про любовні пригоди манірною англійки на французькій ярмарку. Історії, які перенесуть нас в різні куточки Парижа, змусять плакати і сміятися, торкнуться самі глибинні думки і почуття. Початок о 15:00. У ролях: Іоханна тер Стех, Ерік Ебоні, Стефан Хен

Це безглузде кохання

Ідеальне життя. І навіть не життя, а мрія - у Кола хороша робота, прекрасний будинок, чудові діти і шлюб з самої чудовою жінкою в світі. Йому так здавалося ... Але зрада дружини змінює і його самого, його внутрішній світ і усталений світ навколо, а "ідеальне" життя швидко руйнується. І хто знає, може доля в особі таємничого незнайомця в барі, змінить його життя? І незважаючи на новий вигляд і нові завоювання на любовному фронті, єдине, що Кол не може "піддати", - це власне серце, яке веде його туди, з чого все колись починалося.

У ролях: Стів Карелл, Райан Гослінг, Джуліанна Мур

Космос між нами

Фільм зі слоганом "Дві планети - одна любов" - відмінний варіант для романтичного походу в кіно. Міжгалактична історія кохання земної дівчини і Гарднера Еліота, що виріс в експериментальній колонії на Марсі. Їх роман почався в інтернеті, і тепер Елліот летить на Землю, щоб зустрітися з коханою ...

Ілюзія любові

Південна провінція Франції переживає важкі післявоєнні роки. У цей час Габріелла шукає спокою в мріях про справжнє кохання, але оточуючі вважають одержимість такою ідеєю непристойною і навіть божевільною. Щоб захистити молоду дівчину від пристрасті і вади, батьки видають її заміж. Чоловік Габріелли виявляється добропорядним і люблячою людиною, а життя з ним - тюремним ув'язненням.У санаторії, куди Габріеллу відправляють на лікування, вона безнадійно закохується в пораненого ветерана в'єтнамської війни Андре. Разом вони планують втекти від буденності в ілюзорний світ любові. Хто посміє позбавити мрії пристрасну, вільну духом жінку?

Дивись ще: 

До Дня закоханих: ТОП романтичних місць Львова

Зимові розваги: де покататись на лижах та санчатах у Львові

Зимові розваги: де і за скільки покататися на ковзанах у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах