Приводи малечу: у Стрийському парку діти зможуть позмагатись на роверах

фото з сайту avk.org.ua

фото з сайту avk.org.ua

Дозвілля та їжа
07 червня 2017 16:22

У суботу, 10 червня, у Стрийському парку дітки Львова зможуть взяти участь у змаганнях на велосипедах. Крім того, для юних спортсменів організують низку ігор та майстер-класи,  повідомляє прес-служба ЛМР.

Участь у "Дивогонці" зможуть взяти діти від 1,5 до 10 років. Обов’язкова умова – шолом та нормальний технічний стан велосипеда, який відповідає загальноприйнятим нормам.

"Дивогонка" відбудеться на території Стрийського парку з 10.00 до 17.00. Початок реєстрації – о 9.30. Обов’язковий внесок – 50 грн на першу дитину, 30 грн – на другу та наступних дітей в родині. Організатори закликають відвідати "Дивогонку" сім’ями.

"Велоперегони організовуємо з метою розвитку та підтримки в дітей зацікавленості до їзди на велосипеді та пропаганди здорового способу життя, дбайливого ставлення до навколишнього середовища. "Дивогонка" – це свято для всієї родини, де медалі та призи отримують всі маленькі учасники", – розповіли у львівському осередку "Пласту", учасники якого організовують захід.

Додамо, забава відбуватиметься на території Стрийського парку 10 червня з 10:00 до 17:00. Реєстрація на захід почнеться о 9:30 того ж дня.

За детальнішою інформацією зацікавлені можуть звернутися до спільноти заходу чи за телефонами: 093 419 42 17 (Наталя Дунай, прес-секретар львівського осередку Пласту), 063 451 79 44 (Соломія Терех, контактна особа "Дивогонки").

Дивись ще:

Ким хочеш бути: маленьких львів’ян кличуть на фестиваль "Місто професій"

Львів'янкам на замітку: аліменти на дітей збільшать

Дивись: як виглядатиме громадський простор у сквері на вулиці Дорошенка

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах