15 озер: де на Львівщині офіційно дозволено купатись

Новина - Дозвілля та їжа - 15 озер: де на Львівщині офіційно дозволено купатись

Новина - Дозвілля та їжа - 15 озер: де на Львівщині офіційно дозволено купатись

Дозвілля та їжа
13 червня 2017 12:24

У Львівській області підготовленим чином 15 місць для відпочинку на водних об’єктах – у Перемишлянському, Жовківському, Миколаївському, Пустомитівському, Дрогобицькому районах. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Відтак безпечними для відпочинку населення на території є:

  • у Перемишлянського району - м. Перемишляни (озеро "Молодіжне"),  с. Коросно (ФОП "Гац М.Б.") та в с. Стрілки (ТзОВ "Єдем-Резорт і spa");
  • у Жовківському районі - с. Воля-Гамулецька (база відпочинку "Альбатрос"), с. Майдан (база відпочинку "Чарівні озера");
  • у  Миколаївському районі – с. Задорожнє на озері "Байкал": Приватне підприємство "Гові" - №1 та №2, ПП Буфан І.М., Яхт-клуб "Щипель О.М.", відпочинковий комплекс "Робінзон" та ФОП Романик Я.В "Чорна перлина";
  • у Пустомитівському районі - с. Давидів (ПП "Случ Плюс" господарство "Бухта Вікінгів"), с. Купяшин (ДП СОБ "Львівська Швейцарія"), с. Лісневичі (відпочинково-розважальний комплекс "Озерний край"), у Дрогобицькому районі – "База відпочинку "Майдан" у с. Майдан.

Як повідомляють у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації ще низка об’єктів у Перемишлянському, Жовківському, Миколаївському, Пустомитівському, Дрогобицькому районах, а також об’єкти Золочівського та Яворівського районів будуть підготовані до відпочинку у найближчий час.

У містах Бориславі, Трускавці, Самборі та Самбірському, Старосамбірському та Турківському районах місця для масового відпочинку населення на водних об’єктах відсутні.

Окрім того, з метою підготовки до купального сезону фахівцями Центральної рятувально-водолазної служби у Львівській області проведено водолазне обстеження дна підводної акваторії ще 12 пляжів (крім тих, що вже отримали паспорти.

Дивись ще: 

Раптово: у львів'янина на кухні вибухнув холодильник

Трое загиблих, десять поранених: на трасі Київ-Чоп сталася потужна ДТП

Обережно: у парках Львова виявили паразитів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах